Opzoek naar een nieuwe behandelstoel?

Beauty behandelstoel(en) gemaakt door professionals voor professionals!

U bent zich aan het informeren omtrent een nieuwe behandelstoel. Wij hebben een collectie behandelstoelen die wij u graag laten zien en helpen u graag verder. Maar voordat we dat doen willen wij ons eerst graag voorstellen.

Gharieni en de beauty behandelstoel

Wij van Gharieni hebben een collectie behandelstoelen die wij leveren aan spa’s, wellness beauty salons pedicures en medische instellingen waaronder fysiotherapie, esthetische chirurgie, medische diagnostiek. De onderneming heeft zijn oorsprong in Duitsland. Gharieni is 25 jaar geleden gestart met het ontwikkelen en produceren van een dialysestoel. Daarna volgde de ontwikkelingen zich elkaar in een razend tempo op! Tot het geen wat we vandaag de dag het liefst doen. Kwalitatieve behandelstoelen produceren en leveren! Deze behandelstoelen leveren aan klanten in binnen- en buitenland. Bekijk onze referenties om te zien waar onze stoelen staan.

De beauty behandelstoel

Er zijn veel verschillen als het gaat om een kwalitatieve beauty behandelstoel. Ten eerste een goede basis (chassis) is prioriteit nr1! De stoel krijgt het immers flink te verduren tijdens zijn leven. Ten tweede: kwalitatieve motoren zijn dan ook een must have! Kwalitatieve auto’s worden in Duitsland gebouwd onze motoren komen daar ook vandaan! Dus u bent verzekerd van een goede motor in uw behandelstoel. Made in Germany. Ten derde! Het oog wil ook wat. Na de basis en de motoren wil uw klant natuurlijk ook op een mooi gestylde stoel zitten. Onze designers hebben dan ook flink voor u uitgepakt!

Opties voor uw behandelstoel

Als het gaat om comfort lopen wij tenslotte graag voorop. Op onze behandelstoelen zijn talloze opties mogelijk. Denk hierbij aan een verwarmingssysteem, vibratiessysteem, gekleurde bekleding, audio hoofdsteunen, wielensysteem en verschillende decors. De opties zijn echter per behandelstoel verschillend en staan vermeld bij iedere stoel.

 

Onze top 3 behandelstoelen op een rijtje

Vind hier een kleine opsomming van de beauty behandelstoel