Een nieuwe behandelzetel

behandelzetel(s) gemaakt door professionals voor professionals!

U bent zich aan het informeren omtrent een nieuwe behandelzetel. Wij hebben een collectie behandelzetels die wij u dus graag laten zien! Maar voordat wij de behandelzetels laten zien willen wij ons eerst graag voorstellen.

Gharieni

Wij van Gharieni hebben een collectie behandelzetels die wij leveren aan spa’s, wellness en beautysalons en medische instellingen waaronder fysiotherapie, esthetische chirurgie, medische diagnostiek en voetverzorging. De onderneming heeft zijn oorsprong in Duitsland. Gharieni is 25 jaar geleden gestart met het ontwikkelen en produceren van een dialysezetel. Daarna volgde de ontwikkelingen zich elkaar in een razend tempo op! Tot het geen wat we vandaag de dag het liefst doen. Kwalitatieve behandelzetels produceren! Deze behandelzetels leveren aan klanten in binnen- en buitenland. Bekijk onze referenties voor meer details.

De behandelzetel

Er zijn veel verschillen als het gaat om een kwalitatieve behandelzetels. Ten eerste een goede basis (chassis) is prioriteit nr1! De behandelzetel krijgt het immers flink te verduren tijdens zijn leven. Ten tweede kwalitatieve motoren zijn dan ook een must have! Kwalitatieve auto’s worden in Duitsland gebouwd onze motoren natuurlijk ook! Dus u bent verzekerd van een goede motor in uw behandelzetel. Made in Germany. Ten derde! Het oog wil ook wat. Na de basis en de motoren wil de klant natuurlijk ook op een mooi gestylde zetel zitten. Onze designers hebben dan ook flink voor u uitgepakt!

Opties voor uw behandelzetel

Als het gaat om comfort lopen wij tenslotte graag voorop. Op onze behandelzetel zijn dus talloze opties mogelijk. Denk hierbij aan een verwarmingssysteem , vibratiessysteem, gekleurde bekleding, audio hoofdsteunen, wielensysteem en verschillende decors. De opties zijn echter per zetel verschillend en staan vermeld bij iedere zetel.

Laat u inspireren door onze behandelzetels en zie onderstaand een overzicht van wat wij u kunnen bieden!

 

Behandelstoelen

Vind hier de geschikte behandelstoel die past bij uw wensen.