Een nieuwe Elektrische pedicurestoel

pedicurestoel(en) gemaakt door professionals voor professionals!

U bent zich aan het informeren omtrent een nieuwe pedicurestoel. Wij hebben een collectie pedicurestoel(en) die wij u dus graag laten zien! Maar voordat wij de pedicurestoel(en) ofwel podo behandelstoelen laten zien willen wij ons eerst graag voorstellen.

Gharieni

Wij van Gharieni hebben een collectie behandelstoelen die wij leveren aan spa’s, wellness en beautysalons en medische instellingen waaronder fysiotherapie, esthetische chirurgie, medische diagnostiek en voetverzorging. De onderneming heeft zijn oorsprong in Duitsland. Gharieni is 25 jaar geleden gestart met het ontwikkelen en produceren van een dialysestoel. Daarna volgde de ontwikkelingen zich elkaar in een razend tempo op! Tot het geen wat we vandaag de dag het liefst doen. Kwalitatieve behandelstoelen waaronder pedicurestoelen produceren! Deze behandelstoelen leveren aan klanten in binnen- en buitenland. Bekijk onze referenties voor meer details.

De Elektrische pedicurestoel

Er zijn veel verschillen als het gaat om een kwalitatieve beauty behandelstoelen. Ten eerste een goede basis (chassis) is prioriteit nr1! De stoel krijgt het immers flink te verduren tijdens zijn leven. Ten tweede kwalitatieve motoren zijn dan ook een must have! Kwalitatieve auto’s worden in Duitsland gebouwd onze motoren natuurlijk ook! Dus u bent verzekerd van een goede motor in uw stoel. Made in Germany. Ten derde! Het oog wil ook wat. Na de basis en de motoren wil de klant natuurlijk ook op een mooi gestylde stoel zitten. Onze designers hebben dan ook flink voor u uitgepakt!

Opties voor uw pedicurestoel

Als het gaat om comfort lopen wij tenslotte graag voorop. Op onze pedicurestoelen (podo) zijn dus talloze opties mogelijk. Denk hierbij aan een verwarmingssysteem , vibratiessysteem, gekleurde bekleding, audio hoofdsteunen, wielensysteem en verschillende decors. De opties zijn echter per behandelstoel verschillend en staan vermeld bij iedere behandelstoel.

Laat u inspireren door onze behandelstoelen en zie onderstaand een overzicht van wat wij u kunnen bieden!

 

Behandelstoelen

Vind hier de geschikte behandelstoel die past bij uw wensen.