Gharieni Wellness concepten

Gharieni is meer dan een enkel een fabrikant van wellness- en schoonheidsapparatuur. Ons doel is om een unieke wellness ervaring te bieden voor klant en specialist. Daarom ontwikkelen wij compleet nieuwe wellnessconcepten die elke Spa meteen in de kijker zet.

Psammo concept Quartz

Een unieke ervaring in warm Quartz-zand.

 

Het bad in het zonovergoten zand heeft een duizendjaar lange traditie. Oude Egyptenaren namen ‘baden’ in het hete woestijnzand om  te ontspannen en voor hun eigen welzijn. Vandaag de dag wordt de term “psammotherapie” (van het Griekse “psammo” = zand) gebruikt voor toepassingen waarbij de diepe, droge warmte van kwartszand wordt gebruikt; toepasbaar voor ontspanning of als wellness behandeling tegen diverse kwalen.

MLX i³Dome 

De ultieme detox booster

De Gharieni Triple Detox Therapie „MLX i³Dome is de nieuwe generatie van detox-behandelingen. Door een combinatie van Far Infrared technologie met Plasma en Licht, heeft deze spa tafel 3 ultra-effectieve detox behandelingsmethodes in één.

Welnamis

‘Powernapping extreme’ door Quantum-Harmonic-Sound-therapie

Het Gharieni Welnamis systeem zorgt voor een buitengewone, effectieve anti-stress ervaring. De gebruikte techniek is Quantum Harmonic Audiotherapy, een unieke combinatie van meerlagige geluidsfrequenties. Ze produceren zachte geluidsgolven die zijn afgestemd op de hersenen, organen en energiecentra van het lichaam

Gharieni Celliss

De afslankingsrevolutie

Gharieni CELLISS brengt een geheel nieuwe benadering van afslank-behandelingen. Dankzij de Total Slimming System(T.S.S.)-technologie kan CELLISS meerdere zones tegelijkertijd behandelen. Celliss is een innovatief apparaat dat zelfs geen specialist nodig heeft om cellulitis te bestrijden en gewicht te verliezen.

Wellmassage5D

De award-winnende wellnessmassage verheven tot een compleet nieuwe dimensie

De nieuwe kenmerkende behandeling met acht memory-posities is speciaal ontworpen voor de MLX behandeltafel. Deze speciaal ontwikkelde massagetechniek, een combinatie van strijkingen, drukmassages, glijdende massagebewegingen, mobilisatie en meridiaanstimulatie zorgt voor een unieke behandeling voor het hele lichaam.
Menu