SPA.WAVE SYSTEM

Een extreme powernap

ontspanning door geluidsgolven en vibraties

Een exclusief klankmassagesysteem

Spa.Wave – The Binaural Acoustic & Dynamic Stimulation – combineert de zachte geluidsgolven van speciale muziek met een uiterst efficiënt, in het ligvlak geïntegreerd vibratiemassagesysteem. De speciale klanken brengen de geest tot rust, terwijl de vibratiemassage gericht op de energiepunten (chakra’s) van het lichaam inwerkt.
Daarmee combineert dit innovatieve geluidsmassagesysteem de effecten van diepe ontspanningstechnieken met die van meditatie en mindfulness. Zo biedt Spa.Wave een bijzondere en uiterst effectieve ontspannings- en antistresservaring.

De golven maken het verschil

De elektrische impulsen van onze hersencellen verraden of ons brein zich in wakende of rustmodus bevindt. Ze kunnen als hersengolven met verschillende frequenties in hersenstroomcurven gemeten worden. Zo kenmerken laagfrequente ‘alfagolven’ onze halfslaap, maar ook de toestand tijdens lichte meditatie. ‘Thètagolven’ betreffen de slaap- en droomfase en diepe meditatie. Als onze hersengolven in de alfa- en thètamodus schommelen, bevinden we ons dus in een toestand van diepe ontspanning. ‘Deltagolven’ horen bij diepe slaap. In deze fase zijn onze zelfhelende krachten actief.

Ontspanning – beter dan slapen!

Het Spa.Wave-systeem maakt gericht gebruik van de weldadige kracht van langzaam, gelijkmatig schommelende hersengolven. De basistechniek hiervoor is de Quantum-Harmonic-audiotherapie. Speciale muziek met binaurale tonen wekt zachte geluidsgolven, op het ritme van een rustige hartslag, op. Deze golven stimuleren de hersenen en wekken daar de alfa- tot en met de deltamodus op. Daarmee komen lichaam, geest en ziel tot weldadige, regenererende rust en diepe ontspanning.

Waarom zou je moeten kiezen voor een Spa.Wave Systeem

de 4 belangrijkste punten op een rij!

Een extreme powernap!

Het Spa.Wave-systeem is de optimale ondersteuning voor korte fasen van diepe slaap om lichaam en geest te herstellen.

Behandeling zonder behandelaar

Het Spa.Wave-systeem kan met andere behandelingen gecombineerd worden, maar kan ook geheel zelfstandig werken. Voor de pure Spa.Wave-ervaring is een behandelaar niet nodig.

Met een vingerdruk …

… is het praktische aanraakscherm en daarmee de Spa.Wave uiterst eenvoudig te
bedienen. En via een speciale stereo-hoofdtelefoon of een in de hoofdsteun van de bank geïntegreerde luidspreker worden uw cliënten binnen gevoerd in de wereld van klanken waarmee ze in de gewenste mentale toestand worden gebracht.

USP’s voor uw wellnesspraktijk

Bied uw klanten iets echt bijzonders. Onderscheid u van de concurrentie en bied een service aan die zichzelf terugbetaalt.

Meer dan zomaar ontspanning!

 

Als de hersengolven in de alfa- tot en met de deltamodus schommelen, dan werkt de diepe rust die daarvan het gevolg is niet alleen in op de ziel, maar op het totale organisme. Als ‘schakelcentrale’ reguleren onze hersenen namelijk ook het autonome zenuwstelsel en daarmee de orgaanfuncties van ons lichaam.

De positieve effecten:
• Hart- en polsslag worden langzamer, de bloeddruk daalt.
• De ademhaling wordt lager en rustiger.
• De spierspanning neemt af.
• De vaten verwijden zich en de doorbloeding neemt toe.
• Er worden minder stresshormonen aangemaakt.
• Het immuunsysteem wordt geactiveerd.

De optimale combinatie

Terwijl de geluiden van Spa.Wave de hersenen tot ontspanning brengen, werken de fijne trillingen van het geïntegreerde vibratiemassagesysteem harmoniserend op de energiepunten (chakra’s) van het lichaam in.
Daarmee maakt Spa.Wave binnen een ongekend korte tijd ontspanning en herstel van lichaam en geest mogelijk. Als perfect totaalsysteem biedt dit zo een ultieme methode voor:
• ontspanning,
• verkwikking,
• vitalisering.

Wetenschappers zijn overtuigd!

 

Klinische onderzoeken uit de VS bevestigen de effectiviteit van de Quantum-Harmonic-audiotherapie die ten grondslag ligt aan het Spa.Wave-systeem. Bovendien stelden de wetenschappers die de onderzoeken deden vast dat de speciale geluidsfrequenties geschikt zijn voor een breed spectrum van toepassingen:
• Eén sessie is al voldoende om werkstress en de stress van elke dag te verminderen.
• Binnen 14 dagen verbeteren de slaapkwaliteit en -kwantiteit met tot wel 80%.
• Angsten en depressiesymptomen evenals de psychische gevolgen van trauma’s worden met 40 tot 60% verminderd.
• De psychische gevolgen van constante pijn worden minder.

Geluiden en trillingen perfect met elkaar gecombineerd

Al bij een geluidsmassagebehandeling van 30 tot 60 minuten beleeft uw cliënt de bijzondere, harmoniërende ontspanning.

De keuze uit vier programma’s:

Spa.Wave Touch:  Spa.Wave Touch is een behandeling-aanvullend programma van 30 minuten met lichte vibratiemassage en ontspannende muziek, zachte klanken en natuurgeluiden.

Spa.Wave Balance: Dit ontspannende programma van 60 minuten combineert lichte en diepe vibraties om de lichaamseigen energiepunten in balans te brengen en is daarmee een waardevolle aanvulling op andere massagebehandelingen. Met de bijbehorende ‘audioreis’ bereiken cliënten een weldadige toestand van zeer diepe rust.

Spa.Wave Energy: Dit programma van 30 minuten heeft met zijn vibratiemassage een energetiserend effect op de chakra’s, terwijl muziek, klanken en natuurgeluiden harmoniërend op de geest inwerken.

Spa.Wave Deep: Met zijn diepere meerkanaalsvibraties zorgt dit programma van één uur voor een nog intensievere fysieke ervaring. De werking wordt versterkt door een diep ontspannend audioprogramma, met toonreeksen, klanken en natuurgeluiden.