WELLMASSAGE 4D

Het bekroonde behandelingsconcept met 4D-motion

 

Met WellMassage4D verleggen GHARIENI en TIP TOUCH de norm voor behandelmogelijkheden. Wie nog altijd aan een platte bank denkt bij het woord ‘massage’, gelooft misschien ook nog altijd dat de aarde plat is!

Met acht speciaal geprogrammeerde standen en “signature treatments” introduceert Wellmassage4D een geheel nieuwe benadering van wellnessmassages.

De door Jean-Guy de Gabriac (algemeen directeur van TIP TOUCH) en het team van de GHARIENI GROUP ontwikkelde Wellmassage4D is een behandeling voor het hele lichaam die het totale spectrum van de Gharieni MLX-behandelstoelen benut. Dit is een ervaring die uw gasten nooit meer zullen vergeten.

Winnaar Innovatieprijs 2016

In 2016 is WellMassage4D maar liefst met drie prijzen bekroond. Het Deutsche Wellness Verband en de European Spa Association hebben Wellmassage4D bekroond met de innovatieprijs. Spa & Wellness México kende de Product Award toe aan WM4D.

 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Krachtige USP’s voor uw wellnesspraktijk

 

Wellmassage4D is een absolute highlight in de wellnesswereld. Bied uw gasten deze bijzondere behandeling aan en onderscheid u van de concurrentie.

Buikligging niet nodig

Voor Wellmassage4D is het niet nodig dat men op de buik gaat liggen. Zo kunnen ook aanstaande moeders of cliënten met overgewicht zonder problemen behandeld worden.

Twee programma’s – twee intensiteitsniveaus

Wellmassage4D is in verschillende versies leverbaar. Zowel voor de behandelversie van 50 min. als die van 80 min. zijn de massagevarianten ‘Relax’ of ‘Deep’ mogelijk.

Ergonomisch werken

Doordachte werkprocessen en geoptimaliseerde bankstanden vermijden onnodige belasting voor de behandelaar en maken ergonomisch werken mogelijk.

Geoptimaliseerde bankposities

Door de doordachte werkprocessen en de geoptimaliseerde bankposities wordt onnodige belasting van de behandelaar vermeden en krijgt de cliënt een behandeling met hogere intensiteit.

Hightech meets high-touch

 

Deze samenwerking die gefundeerde kennis en innovaties bijeenbrengt garandeert “HIGH TECH, HIGH TOUCH & HIGH INTENTIONS”. Gasten merken na elke behandeling de positieve resultaten en behandelaars leiden door de minder belastende manier van werken minder aan werkgerelateerde gezondheidsproblemen.

Wellmassage4D is leverbaar als behandeling van 50 of 80 minuten, elk in twee varianten:
“RELAX” – om de dagelijkse stress af te schudden,
“DEEP” – voor een intensievere behandeling van rugspieren en andere spiergroepen.

Een overzicht van de 8 standen van de WellMassage4D

2. Lendenwervels worden ontlast door de rug 40° omhoog te zetten, benen en knieën iets in een hoek te leggen. Hoofd, hals en schouderzone zijn ontspannen. Hierdoor is met weinig kracht een drukmassage mogelijk.

3. De knieën van de klant blijven in dezelfde stand; de rug wordt 10° omlaag gebracht. Daardoor kunnen de handen, armen, schouderbladen, onderrug en de voorkant van het bovenlichaam tot en met de taille behandeld worden zonder de rug te belasten.

4. De rug blijft onveranderd, de hoek van de knieën wordt groter. Het gewicht van de dijen wordt nu meer door de heupen gedragen zodat de dijspieren zich ontspannen. Deze kunnen nu effectief worden behandeld, zonder veel kracht te hoeven uitoefenen

5. De kuiten en voet worden hoger dan de borst geplaatst om de voetreflexzones te masseren

6. De benen worden nog een trap hoger geplaatst en de rug wat lager. Dit ondersteunt het terugstromen van het veneuze bloed en lymfevocht uit de onderste ledematen

7. De rug wordt omhoog gebracht en de benen omlaag om de cliënt zacht op het einde van de behandeling voor te bereiden

1. cliënt gaat in de traditionele massagepositie liggen als voorbereiding op de symfonie van aanrakingen die volgt.

8. Aan het einde van de behandeling blijft de cliënt nog even in een zittende positie om vervolgens comfortabel op te staan

TRAINING WELLMASSAGE4D

 

Een ongeëvenaard USP voor uw wellnesspraktijk

Leer samen met uw team de Wellmassage4D-techniek. Wellmassage4D biedt als behandeling van 50 of 80 minuten een uniek USP voor uw wellnesspraktijk.

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt een gemiddelde training twee tot vier dagen. De training is gericht op behandelaars en masseurs van (day-)spa’s, studio’s of andere praktijken die met een Gharieni MLX-wellnesbank werken. Het Wellmassage4D-programma is exact afgestemd op de multifunctionele standenbesturing van deze banken.

Prijzen en verdere informatie op aanvraag.

WELLNESSBANK MLX (WM4D)

De hightech wellnessbank MLX biedt exact de bankposities die optimaal aansluiten op de Wellmassage4D. In het kader van de training worden acht standen opgeslagen.

Ondanks de lage opstaphoogte van 57 cm is het onze designers gelukt ook nog opbergruimte onder de bank te integreren: zo kunnen bijvoorbeeld de afneembare armleuningen of hoezen en andere bankaccessoires direct bij de hand worden opgeborgen. Het uiterlijk en de functies van de MLX kunnen klantspecifiek worden samengesteld.