GHARIENI CELLISS

De afslankings- en contourenrevolutie

GHARIENI CELLISS

De afslankings- en contourenrevolutie

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Celliss: De afslankingsrevolutie

In samenwerking met onze partner DMS Group – bewezen experts op het gebied van medische diagnostische beeldvorming – zijn wij verheugd u CELLISS voor te stellen. Een innovatief apparaat voor lichaamsafslanking dat zelfs geen therapeut nodig heeft om cellulitis te behandelen en gewicht te verminderen.

Dit unieke apparaat steunt op het gepatenteerde Total Slimming System(T.S.S.), een niet-invasieve behandeling die door middel van zuigen en kloppen tegelijkertijd de dijen, heupen en de billen of buik behandelt (afhankelijk van de positie waarin de cliënt zich bevindt).

Gharieni CELLISS is een krachtig instrument dat ontworpen is om aan al uw eisen te voldoen. Via de intuïtieve touchscreen kan de behandeling volledig worden gepersonaliseerd. De protocollen kunnen met één snelle aanraking worden opgeroepen en zodra de behandeling is gestart, is er geen tussenkomst meer nodig. De geïntegreerde protocollen zijn ontwikkeld door professionals uit de gezondheids-, schoonheids- en sportwereld en stellen de gebruiker in staat de Cellumassage aan te passen aan de geselecteerde behandelingen en het profiel van de klant. Dit hoogtechnologisch toestel is gemakkelijk te gebruiken en bijzonder efficiënt.

Best Product Innovation Award 2021 – Beauty Forum Swiss

(Pioneer of Wellness Award 2020 – Russia)

Doelen

 • MINDER cellulite
 • BETERE bilcontour
 • STRAKKERE dijen met een BETERE contour
 • BETER gedefinieerd silhouet
 • STRAKKERE buik
 • GLADDERE huidstructuur
 • JONGER ogende huid

Brochure

Resultaten boek

Klinische studie

Klik op de afbeelding om de pdf te openen

Innovatie

Gharieni CELLISS brengt een compleet nieuwe benadering van afslankingsbehandelingen. Dankzij de Total Slimming System(T.S.S.)-technologie kan CELLISS verschillende zones tegelijk behandelen. Met onze gesofisticeerde intuïtieve softwaretool hebben specialisten toegang tot gepersonaliseerde programma’s die kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van elke klant.

 • VERSCHILLENDE ZONES TEGELIJKERTIJD
 • ONAFHANKELIJK VAN SPECIALIST
 • GEPERSONALISEERD PROGRAMMA
 • BEHANDELT CELLULITE
 • NIET-INVASIEVE METHODE

Celliss Technologie

De Cellumassage-methode van de CELLISS is de enige manier om een groot deel van het lichaam tegelijkertijd te behandeld. De regelbare en aanpasbare zuigende/kloppende-cyclus, met variabele intensiteiten en snelheden, masseert de huid en spieren in drie dimensies. De Gharieni CELLISS optimaliseert de behandelingsdoelstellingen. Het stimuleren en gelijktijdig behandelen van zo’n grote zone maakt het totale effect van de behandeling efficiënter.

De sinaasappelhuid wordt verminderd, de glans en de stevigheid van de huid verbeteren, het silhouet krijgt een nieuwe vorm en de dijen, de buikspieren en de billen worden strakker.

HOE WERKT HET?

 1. Het zuigen rekt en beweegt de huid wat een verlichtend gevoel geeft.
 2. Het kloppen veroorzaakt een mechanische schokgolf en drukt het vet samen, terwijl het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd.
 3. De combinatie van zuigen en kloppen over een groot oppervlak optimaliseert de effecten van de behandeling.

Verschillende toepassingen

De sessies duren ongeveer 30 minuten. Afhankelijk van de doelstellingen en de programma’s die tijdens de diagnostische fase zijn gekozen, omvatten de behandelingen tussen 1 en 10 sessies op maat.

 • Verschillende toepassingen voor verschillende doelstellingen
 • Een veilige en natuurlijke behandeling die continuïteit mogelijk maakt dankzij meerdere programma’s
 • Combinatie van programma’s om te beantwoorden aan het profiel en de behoeften van de klant

Methode en Effecten

Mechanische Aanzuiging

De adipocyten worden verwijderd en uitgerekt door de golven van mechanische aanzuiging.

Mechanische Percussie

De adipocyten worden sterk samengedrukt door de golven van mechanische percussie.

Het TSS (Total Slimming system) is het DNA van de Gharieni Celliss. 96 sproeiers – elk 3 cm – grijpen in op het vet- en spierweefsel van de billen, buikspieren of heupen met een reeks zuig- en klopbewegingen, waarvan de intensiteit en de snelheid kunnen worden aangepast. Dit unieke proces wordt aangestuurd door de Celliss-software. De combinatie van zuig- en klop-effecten op een groot gestimuleerd gebied is de basis van de Cellumassage.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Resultaten

38 jaar oud – 73 kg (160 lbs) – BMI 27,5

Aantal sessies: 28

Gebruikt(e) programma(‘s):
Anticellulitis/afslanking/stevigheid

Buik -11,9 cm
Heupen -10,4 cm
Rechter dij -6 cm
Linker dij -5,9 cm

32 jaar oud – 58 kg (128 lbs) – BMI 21,1

Aantal sessies: 10

Gebruikt(e) programma(‘s):
Anticellulitis

Rechter dij -2,5 cm
Linker dij -2,4 cm

Belangrijkste voordelen

Vermindering van onderhuids vet en verbetering van het huidbeeld

Mechanisch opgerekte fibroblasten stimuleren de productie van huidproteïnen, die verbeteren de stevigheid en de veerkrachtigheid van de huid

Verlicht de druk en herstelt een optimale doorstroming van het vasculaire en lymfatische systeem

Bereid de spieren voor en zorgt voor herstel

Ontwerp

Een uitzonderlijke afslankingstechnologie ontworpen voor maximaal comfort en efficiëntie

De Gharieni CELLISS is een krachtig instrument ontworpen om te voldoen aan de eisen van de spa-, beauty- en wellness-centra van de toekomst. Met een uitzonderlijk luxueus, hedendaags design en zacht aanvoelende materialen met neutrale en warme kleuren, integreert de CELLISS zich op natuurlijke wijze in ontspannende, zen ruimtes. Het design werd uitgewerkt, rekening houdend met de beperkte ruimte, maar zonder in te boeten op comfort of behandelingsefficiëntie.

One touch -technologie om de professionele expertise te vergroten

Via de intuïtieve touchscreen-interface van de CELLISS kunnen behandelingsprogramma’s voor elke klant worden gepersonaliseerd. De protocollen kunnen vervolgens met één snelle aanraking worden opgeroepen en gestart. De geïntegreerde protocollen werden ontwikkeld door professionals uit de gezondheids- of beauty-sector en stellen de operatoren in staat om de intensiteit, de frequentie en de amplitude van het pijnloze T.S.S. (Total Slimming System) zuig- en percussieproces aan te passen.