De Gharieni Group

Over ons

The Gharieni Group

Met meer dan 30 jaar ervaring is Gharieni Group een internationaal, toonaangevende producent van hoogwaardige wellnessbanken, behandelstoelen en uitrusting voor spa, wellness en medische ruimtes.

Vandaag de dag is Gharieni klaar om een van de meest innovatieve spelers in Wellness Technologie te worden – het creëren van ongeëvenaarde Wellness ervaringen voor de meest veeleisende Wellness-zoekers, wereldwijd.

We zijn aanwezig in meer dan 120 landen wereldwijd en tellen, als onze klanten, enkele van de meest prestigieuze namen in de luxe horeca, medische wellness, resorts, residentiële en andere wellness-omgevingen.

Onze belofte van kwaliteit en “Made in Germany” design en engineering is de basis van onze product excellentie.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

De 4 belangrijkste bedrijfseenheden

null

Spa, Beauty & Wellness

Onze Spa-, Beauty- en wellnessafdeling biedt meer dan alleen een ruim assortiment wellnessbanken en saloninrichtingen. Tot in de puntjes doordachte oplossingen voor wellness-apparatuur, gecombineerd met onze “signature treatments”, trainingen en accessoires zorgen voor een compleet uitgewerkt wellnessconcept om een totaal nieuwe ervaringen te creëren voor uw klanten.

null

Medisch, pedicure & podologie

Deze afdeling richt zich op de ontwikkeling van gesofisticeerde behandelstoelen en inrichting voor medische behandelingen, podologie en esthetische chirurgie. Hierbij bieden we een uitgebreid assortiment accessoires aan.

null

Saloninrichting Spa, Wellness

Gharieni saloninrichting is ontworpen om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen en biedt uitstekende functionaliteit voor uw wellnessruimte. Praktisch, efficiënt en ruimtebesparend zijn de belangrijkste keywords voor onze meubeldesign en -ontwikkelaars.

null

Accessoires

Als aanvulling op onze collectie bieden wij een groot assortiment van accessoires aan, die uw dagelijkse werkzaamheden niet alleen makkelijker maken maar bovendien ook naar een hoger niveau tillen.

Gharieni vierde in 2016 zijn 25-jarig bestaan!

Trendsettende innovatie, luxueuze ontwerpen, de beste kwaliteit en wellness naar een hoger niveau tillen. Dat is Gharieni Group.

van 1992 tot nu – Een groot succesverhaal

Wat begon als een louter commerciële onderneming onder de naam ‘Electro-Medical Gharieni’ met slechts één product, kwam er de vraag naar een dialysebed ‘made by Gharieni’, wat vervolgens uitgroeide tot de productie van medische kwaliteitsvolle producten. Het aanbod van behandelstoelen voor plastische chirurgie, medische behandeling, pedicure en podologie vormde de basis voor wat de Gharieni Group vandaag is geworden. Door hierop verder te bouwen, jaar na jaar, heeft de Gharieni Group zich kunnen onderscheiden van concurrenten met een sterke focus op het leveren van geavanceerde en modern design voor een steeds groeiend cliënteel.

Nieuwe markten verkennen

De opkomende wellness- en beautymarkt van de afgelopen jaren motiveerde ons designteam om onze eerste innovatieve wellnessbank te ontwerpen en te produceren, de MLW Classic, die sindsdien is uitgegroeid tot de norm op vlak van kwaliteit op de markt. Deze eerste stap heeft geleid tot grote expansie, vandaag de dag bieden wij een breed scala aan wellnessbanken die kwaliteit en functionaliteit altijd voorop zetten en tegelijkertijd ook de nadruk leggen op een uniek design.

Wereldwijd aanwezig

De toenemende vraag naar onze ongeëvenaarde producten heeft geleid tot een enorme wereldwijde expansie. Zo zijn we tegenwoordig gevestigd in: de VS, Dubai, Nederland en Frankrijk. Verder hebben we een nieuwe vestiging in Ettlingen in het zuiden van Duitsland. Daarnaast hebben we een wijdvertakt netwerk van verkooppartners in heel Europa zodat we een uitzonderlijke service en advies op maat kunnen garanderen.

Als deelnemer en regelmatig ook sponsor van grote internationale vakbeurzen en evenementen op nationaal en internationaal niveau hebben wij rechtstreeks toegang tot en worden wij blootgesteld aan de nieuwste trends en producten. Dit vormt ook een groot onderdeel van onze wereldwijde marketingcampagne.

Niet te overtreffen wellness-concepten

Sinds 2010 ontwikkelt ons team van experts compleet uitgewerkte wellnessconcepten voor onze behandelstoelen en andere apparatuur om accessoires perfect te integreren. De lancering van ons MLX Quartz-bed, ook bekend als het Psammo-concept, kent een verbluffend succes en heeft een nieuwe wereldwijde trend ingezet. Een andere mijlpaal die we hebben bereikt, is de introductie van onze HydroSpa-collectie met Corian® voor een waterdicht en naadloos oppervlak en unieke waterchoreografieën. Onze Libra- en Pedi-spa collecties hebben veel aandacht getrokken en worden erkend als baanbrekend in hydrotherapie-behandelingen.

Succes heeft plaats nodig

Recent hebben wij 4.500 m² extra productiefaciliteit toegevoegd aan ons hoofdkantoor in Moers, Duitsland, om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar onze producten. We hebben een compleet nieuwe showroom waar we ons volledige assortiment aan wellnessbanken en behandelstoelen voorstellen.

Gharieni vandaag

Momenteel geniet de Gharieni Group van een uitstekende internationale reputatie en worden onze producten wereldwijd niet alleen geprezen door luxehotels en kuuroorden wereldwijd, maar ook door al onze klanten in de plastische en medische wereld. Dit motiveert ons constant om de beste producten te blijven ontwikkelen en vervaardigen.