Gharieni Spa, Beauty & wellness

De beste kwaliteit, jarenlange ervaring en de hoogste normen garanderen een uitzonderlijke ervaring voor klant en therapeut.

Wellnessbanken

Gharieni wellnessbanken bieden het ultieme comfort aan voor uw klanten en karakteriseren uw spa met de hoogste normen van kwaliteit en innovatie. De meest superieure spa- en wellnesscentra ter wereld vertrouwen op onze kwaliteit van Duitse makelij.

Behandelstoelen

Voor een therapeut is ergonomisch werken uiterst belangrijk om spier- en gewrichtspijn te vermijden. De behandelstoelen van Gharieni zijn technisch perfect ontworpen zodat de belasting tijdens de behandeling zo laag mogelijk is.

Speciale banken

In deze rubriek tonen wij u behandeltafels voor de meer gesofisticeerde behandelingen. Hier vindt u ongeëvenaarde flexibiliteit, perfect aangepaste tafels voor onze kenmerkende behandelingen zoals ons superieure quartz bed.

Hydrospa collectie

Water als element van ontspanning is een steunpilaar in de hedendaagse wereld van spa’s. De Gharieni HydroSpa collectie biedt uitzonderlijke ervaringen met waterchoreografieën of stoom.

Gharieni massage table ellipse

Massagebanken

Maximale functionaliteit en design zorgen voor de juiste massage-voorziening tijdens uw behandeling. Naast de comfortabele ligvlakken wordt de beste technologie gebruikt om de therapeut in staat te stellen, een ergonomisch optimale werkhouding aan te nemen.

Gharieni lounger RLX electric

Loungers (relaxstoelen)

Aantrekkelijke modellen zoals onze Evo loungers of onze waterbedden bieden de klant de optimale relaxatie. Zorg voor een stijlvol hoogstandje in uw spa met onze comfortabele Gharieni loungers.

Gharieni treatment unit rotary design

Behandeltorens

Onze behandeltorens en stoomapparaten leveren krachtige prestaties met een minimum aan geluid. Wij garanderen de hoogste normen op vlak van kwaliteit en functionaliteit om van uw dagelijkse werkinstrument een betrouwbaar apparaat te maken waar u niet meer zonder kan.

Gharieni K10 spa furniture

Saloninrichting spa, wellness

In deze categorie bieden wij een breed scala aan meubelserie’s, trolleys, kasten, behandel- en werkstoelen. Als u op zoek bent naar een nieuw inrichtingsconcept, helpen wij u graag verder.