Gharieni wellnessbanken

De hoogste norm voor functionaliteit, kwaliteit en design

GHARIENI MLW NEO

De bediening van de MLW NEO is een nieuwe mijlpaal in de productontwikkeling van Gharieni. De handbediening, die voorzien is van de nieuwste Gharieni dubbelklik-technologie, is intuïtief te bedienen en kan net als de voetbediening aan beide kanten van de wellnessbank worden ingestoken. Het geïntegreerde verwarmingssysteem wordt ook geregeld door de eenvoudig te bedienen hand- of voetbediening.

De MLW Neo kan worden verhoogd tot 92 cm. Een instaphoogte van ca. 57 cm maakt het instappen gemakkelijk voor alle klanten. De armleuningen kunnen zijdelings worden verlaagd door Stabilus gasdrukveren.

GHARIENI MLW NEO SOFT

NEO met comfortabel zacht kussen

 • hoogte, rug-, been- en voetdeel elektrisch verstelbaar
 • Armleuningen neerlaatbaar
 • Hoofddeel +/- 30° te kantelen
 • vier motoren
 • automatische vergrendeling
 • Beschikbaar met of zonder memorystanden
 • mechanisch uitschuifbare wielen
 • aangenaam soft-kussen

GHARIENI MLE NEO

 • hoogte-, rug- en beendeelverstelling door drie motoren
 • hoofddeel +/- 30° te kantelen
 • hoofddeel verstelbaar met gasveer
 • Kussendikte: 10 cm
 • Leverbaar in wengé met bruin-zwarte hoeken en chocokleurig kussen
 • inclusief mechanisch inklapbare wielen

GHARIENI 601

De Gharieni 601 combineert de beste eigenschappen van een wellness- en cosmeticabank in één.

Perfecte multifunctionaliteit voor elk gebruik

 • massage
 • pedicure
 • manicure
 • gezichtsbehandeling
 • haarverzorging
 • make-up

GHARIENI MO1 MAX

De Gharieni MO1 Max biedt een perfecte lighouding en tegelijkertijd optimaal werkcomfort. Een bijzondere eigenschap: het compacte onderstel beweegt mee met het ligvlak en kan worden voorzien van normale opbergvakken of optioneel van een warmhoudlade. Dit zorgt zowel voor optimale beenruimte als voor een gemakkelijke toegang tot uw werkinstrumenten tijdens de behandeling.

Vier behandelposities zijn vooraf ingesteld, twee extra posities zijn vrij op te slaan. Alle functies zijn te bedienen via handbediening of optioneel een Bluetooth voetschakelaar. De aangenaam zachte PU bekleding is verkrijgbaar in de maten ‘Small’ en ‘Medium’.

GHARIENI MLR K8

Uitgerust met opbergvakken en een optionele geïntegreerde warmhoudlade, heeft de MLR K8 dezelfde kenmerken als onze beproefde MLR Select-modellen.
Twee sterke hefkolommen, neerlaatbare en zwenkbare armleuningen, verstelbare hoofd-, rug-, been- en voetgedeelten en een optioneel opklapbaar voetgedeelte maken van de MLR K8 een veelzijdig werkinstrument. Bovendien is de bank uitgerust met een Trendelenburg-functie en een vergrendelfunctie. Een andere beschikbare optie is de Smart-Thermo, een programmeerbaar verwarmingssysteem met automatische uitschakeling, alsook een voetschakelaar voor het aansturen van basisfuncties en memoryposities

GHARIENI MLR SELECT VINTAGE

De unieke MLR-variant met bergruimte in een retrodesign is een absolute highlight van uw wellness. De basis met zijn exclusieve look van metaal en hout biedt veel bergruimte voor handdoeken en alles wat u nog nodig heeft tijdens het werken. Net zoals de hele MLR Select-familie beschikt de Vintage over twee krachtige hefkolommen, omlaag te laten en zwenkbare armleuningen, verstelbare hoofd-, rug-, been- en voetdelen en een als optie weg te klappen voetdeel. Bovendien heeft de bank een trendelenburg-functie en een blokkeerfunctie.

Als verdere optie is Smart-Thermo leverbaar, een programmeerbaar verwarmingssysteem met automatische uitschakeling, evenals een voetbediening om de basis- en memoryfuncties aan te sturen.

GHARIENI MLR SELECT (ALU / WOOD / STATIC)

Uw geheel persoonlijke wellnessbank. Dit is het idee achter onze nieuwe MLR Select met zijn drie verschillende basisvarianten, ‘Alu’, ‘Wood’, en ‘Static’, elk met drie kussenbreedtes.

Hier is bergruimte bewust weggelaten, zodat optimale beenvrijheid wordt geboden. Met zijn sobere design hoeft deze bank zich echter niet achter zijn ‘grote broer’, de MLX, te verschuilen. Twee krachtige hefkolommen, neer te laten en weg te zwenken armleuningen, verstelbare hoofd-, rug-, been- en voetdelen en een als optie weg te klappen voetdeel maken van de MLR Select een veelzijdig instrument. Bovendien heeft de bank een Trendelenburg-functie en een blokkeerfunctie.

Als verdere optie is Smart-Thermo leverbaar, een programmeerbaar verwarmingssysteem met automatische uitschakeling, evenals een voetbediening om de basis- en memoryfuncties aan te sturen

GHARIENI MLR CLASSIC

Gharieni spa table MLR

De puristische MLR Classic heeft, net als de designerbank MLX, twee krachtige hefkolommen, die een keur aan bankstanden mogelijk maken. Doordat er geen bergruimte in het onderste deel van de bank is, is optimale beenvrijheid tijdens de behandeling gegarandeerd.

Hoogte, kanteling, rug- en voetdeel zijn elektrisch verstelbaar. Bovendien heeft de MLR een Trendelenburg-functie en een blokkeerfunctie; en natuurlijk is er ook een neusgat in het kussen aanwezig.

Als verdere optie is Smart-Thermo leverbaar, een programmeerbaar verwarmingssysteem met automatische uitschakeling, evenals een voetbediening om de basisfuncties aan te sturen.

GHARIENI MLX LIMBER

spa table MLX Limber

Door zijn vele verstelmogelijkheden maakt de MLX Limber unieke flexibiliteit mogelijk om uw behandelingen een extra dimensie mee te geven.

Met de MLX-Limber serie introduceert Gharieni de volgende generatie wellnessbanken. De verbazingwekkende flexibiliteit biedt een verscheidenheid aan posities (zittend, halfliggend, hoofd naar beneden) om aan al uw behoeften te voldoen. Aanpasbaar voor standaard massage behandelingen tot meer uitgebreide of gespecialiseerde behandelingen, de “Limber Flex” biedt een oneindig aantal aanpassingsmogelijkheden, evenals een aangepaste toppositie. Onze exclusieve gepatenteerde armsteunen die omlaag kunnen bewogen worden zijn nog nooit eerder vertoond, dit maakt de Limber een multifunctionele wellnessbank met ongeëvenaarde flexibiliteit.

GHARIENI MLX

Exclusieve designerbank voor elke wellnessruimte.

spa table MLX

Onze exclusieve designerbank voor wellnessomgevingen. Ondanks de klantvriendelijke lage instaphoogte van 57 cm biedt de basis van deze bank praktische bergruimte. Hier kunnen bijvoorbeeld de afneembare armleuningen en hoezen en andere bankaccessoires direct bij de hand worden opgeborgen.

Vier motoren bieden optimale instelmogelijkheden, waarvan er acht als memory-posities kunnen worden opgeslagen. Afneembare armleuningen en het om te klappen frame bij het hoofddeel maken van de MLX een perfect hulpmiddel voor professionals. Voor individuele wensen kunnen bovendien de functies van de MLX evenals de ‘look’ ervan klantspecifiek geconfigureerd worden.

GHARIENI MO1 EVO

Wellnessbank met zeer lage instap

Gharieni spa table MO1 Evo

Onze MO1 Evo overtuigt met een extreem lage instap vanaf 50 cm. Daarmee is deze bank zelfs comfortabel toegankelijk voor zeer kleine klanten of voor klanten met lichamelijke beperkingen. De armleuningen kunnen naar wens elektrisch omlaag gelaten en gedraaid worden (uitzondering: de MO1 met afneembare hoofdsteun). De optionele bergruimte in de basis is flexibel en configureerbaar. Zo kunnen Hot/Cool Cabi’s aan het hoofd- en/of voeteneinde worden opgenomen. Drie ligvlakuitvoeringen zorgen voor individuele aanpasbaarheid.

Of u nu kiest voor een standaard of soft kussen of een doorlopend ligvlak met een los te monteren hoofdsteun (zonder armleuningen): u stelt zelf de bank samen die het beste bij uw behoeften past! Als optie is de MO1 zelfs van een kussen te voorzien dat de bustezone bij vrouwen in buikligging ontlast.

Natuurlijk kunnen alle modellen ook individueel geconfigureerd worden wat betreft hun kussenkleur en basisdecor. Vraag daarvoor naar onze actuele kleur- en decorstalen!

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI MLW AMPHIBIA NEO

Wellnessbank met verwarmde waterbekleding

Of het nu gaat om klassieke gelaats- of lichaamsbehandelingen „op het land“ of ontspannende SPA-toepassingen „op het water“, de MLW Amphibia combineert beide mogelijkheden: het aqua-kussen en het vaste kussen maken allerlei behandelingen mogelijk, ook de nieuwste trends. De vier motoren bieden veelzijdige verstelmogelijkheden van de hoogte, het rug-, bovenbeen- en beendeel. De instaphoogte is 54 cm. Met de memory-functie kunt u gemakkelijk behandelposities opslaan en naar keuze weer oproepen. Het hoofddeel kan met een gasveer 30° omhoog en omlaag worden gekanteld en de armleuningen kunnen met behulp van een gasveer traploos omlaag worden versteld: ideaal voor rugbehandelingen!

GHARIENI MLW F1 NEO

spa table MLW F1

De wellnessbank met het bijzondere design! Deze doorontwikkeling van de MLW Classic heeft een smalle basis met een breedte van slechts 57 cm en speciaal gebogen kopse kanten. Deze eigenschappen bieden meer voet- en beenvrijheid en maken het uitvoeren van massages en beauty behandelingen gemakkelijker. Het comfortabele kussen uit één stuk is in twee diktes leverbaar en biedt daarmee bijzonder goed comfort voor alle wensen: ook bij behandelingen die wat langer duren.

Als speciale highlight kunnen de houten kappen aan de zijkant gemakkelijk worden verwisseld. Zo kunt u de bank altijd aan uw persoonlijke ambiance aanpassen.

GHARIENI MLW F1 NEO SOFT

spa table MLW F1 soft
 • dezelfde kenmerken als de MLW F1 NEO
 • tot 6 motoren voor het verstellen van de hoogte, rug-, been- en voetdeel en, als optie de armleuningen
 • Handschakelaar met dubbelklikfunctie
 • armleuningen neer te laten en zwenkbaar
 • blokkeerfunctie
 • PU bekleding
 • 8 memory-posities
 • mechanisch intrekbare wielen
 • internationale voltages beschikbaar

GHARIENI MLW SQUARE

Gharieni spa table MLW square
 • wellnessbank met 3D look
 • ligvlak in drie breedtes (S, M en L)
 • hoogte, rug-, been- en voetdeel elektrisch verstelbaar
 • memory-positie
 • hoofddeel +/- 30° per gasveer te kantelen
 • internationale voltages beschikbaar

Breed aanbod van accessoires

Om onze banken optimaal aan uw specifieke behoeften aan te passen, bieden wij een breed gamma accessoires aan, zoals hoezen, gelkussens en extra bergruimten.

Lees meer »

Grote kleurvariatie

Personaliseer uw eigen wellnessbank met onze uitgebreide selectie kleuren voor bekleding en houtwerk om uw wellnessruimte te verfraaien.

Lees meer »

Zachte bekleding opties

Voor nog meer luxueus ligcomfort bieden we extra zachte bekleding met dikke kussens aan voor de ultieme ontspanning.

Lees meer »