Gharieni mind/body wellness technologies

Gharieni is meer dan een enkel een fabrikant van wellness- en schoonheidsapparatuur. Ons doel is om een unieke wellness ervaring te bieden voor klant en specialist. Daarom ontwikkelen wij compleet nieuwe wellnessconcepten die elke Spa meteen in de kijker zet.

RLX Aurasens

Experience Lounger

Where landscape and dreamscape converge

An immersive and augmented sensorial experience

Music and nature’s sounds transport you to another reality

RLX Satori

Wellness Lounger

Voice guided meditation modules

Weightless experiencefor maximum relaxation and mental wellness

Supports mood and relieves stress, anxiety and depression

The effortless way to meditate

Augmented Massage

Symphonic & symbiotic

Live generated music and sound guided by the movements of touch

A singular massage experience for the 21st century

A symphonic and symbiotic rapport between guest and therapist

Where sound and music create a unique signature experience every time

MLX Quartz

Een unieke ervaring in warm Quartz-zand.

Het bad in het zonovergoten zand heeft een duizendjaar lange traditie. Oude Egyptenaren namen ‘baden’ in het hete woestijnzand om  te ontspannen en voor hun eigen welzijn. Vandaag de dag wordt de term “psammotherapie” (van het Griekse “psammo” = zand) gebruikt voor toepassingen waarbij de diepe, droge warmte van kwartszand wordt gebruikt; toepasbaar voor ontspanning of als wellness behandeling tegen diverse kwalen.

MLX i³Dome

De ultieme detox booster

De Gharieni Triple Detox Therapie „MLX i³Dome is de nieuwe generatie van detox-behandelingen. Door een combinatie van Far Infrared technologie met Plasma en Licht, heeft deze spa tafel 3 ultra-effectieve detox behandelingsmethodes in één.

Welnamis

‘Powernapping extreme’ door Quantum-Harmonic-Sound-therapie

Het Gharieni Welnamis systeem zorgt voor een buitengewone, effectieve anti-stress ervaring. De gebruikte techniek is Quantum Harmonic Audiotherapy, een unieke combinatie van meerlagige geluidsfrequenties. Ze produceren zachte geluidsgolven die zijn afgestemd op de hersenen, organen en energiecentra van het lichaam

Wellmassage5D

De award-winnende wellnessmassage verheven tot een compleet nieuwe dimensie

De nieuwe kenmerkende behandeling met acht memory-posities is speciaal ontworpen voor de MLX behandeltafel. Deze speciaal ontwikkelde massagetechniek, een combinatie van strijkingen, drukmassages, glijdende massagebewegingen, mobilisatie en meridiaanstimulatie zorgt voor een unieke behandeling voor het hele lichaam.