Gharieni klantenservice

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Daarom werken wij voortdurend aan onze gerichte en persoonlijke klantenservice.

Vlotte klantenservice

Mocht er ondanks onze hoge kwaliteitsnormen toch een probleem optreden, dan staat onze serviceafdeling snel en zonder aarzelen voor u klaar. Ons team zal u vakkundig en hartelijk te woord staan, ter plaatse of in onze serviceafdeling.

Heb je een probleem met één van onze producten?
Gebruik dan ons service form.

null

Ervaring maakt het verschil

Onze adviseurs zitten al meer dan 30 jaar in de branche, ze zijn goed opgeleid en kennen ons assortiment en de behoeften van onze klanten door en door. Telefonisch of via onze verdelers – u kunt op onze ervaring rekenen.

null

QR-code

Alle onze wellnessbanken en behandelstoelen zijn voorzien van een QR-code incl. het serienummer. Als u een probleem heeft met een van onze producten, scan dan de code met uw smartphone en stuur uw informatie direct door naar onze service-afdeling.

null

Service vanop afstand

Het maakt niet uit waar ter wereld u zich bevindt. Ons team is er voor u en probeert u te helpen met de snelste en beste oplossing. Eerste proberen we u te helpen en het probleem te vinden vanop afstand, bijvoorbeeld via een Skype call. De meeste problemen kunnen in deze eerste stap worden opgelost. Indien niet, zullen we u natuurlijk meteen verder te helpen.