De Gharieni HydroSpa collectie

SPA – Sanitas Per Aquam. Gezondheid door water.

Water wordt al eeuwenlang gebruikt voor ontspanning en om spa-ervaringen naar een hoger niveau te tillen. Van sinds de Romeinse baden, tot op de dag van vandaag wordt er telkens opnieuw op grote schaal gebruikt gemaakt van water in de wellness. De Gharieni HydroSpa Collectie zet deze traditie voort met haar exclusieve PediSpa en Libra collecties met ingebouwde stoom en bijzondere waterchoreografiën.

De Hydrospa Collectie werd in 2017 bekroond met de “Favorite Hydrotherapy Manufacturer” door American Spa Magazine.

GHARIENI PEDISPA SQUARE

De 5-in-1 multifunctionele stoel

Gharieni PediSpa Square

De eerste in zijn soort, deze multifunctionele PediSpa is uniek en innovatief in zijn design. 5 motoren maken verschillende functies mogelijk zoals: pedicure, manicure, haarverzorging, schoonheidsbehandelingen en make-up.

De vele verstelmogelijkheiden omvatten de zitting, rugleuning, kanteling, beensteun hoogte en lengte. En dit allemaal met gemakkelijk programmeerbare memory-posities. Een eenvoudige instap wordt mogelijk door de draaifunctie van de zitting van links naar rechts.  De kantelbare of afneembare hoofdsteun maakt haarverzorging inclusief wassen gemakkelijk, de rugleuning is dan weer verstelbaar om schoonheidsbehandelingen te vergemakkelijken.

De basis bestaat uit hoogwaardig en duurzaam wit Corian, de behuizing is bekleed met wit leer voor de zitting. Andere kleuren zijn beschikbaar en kunnen op verzoek worden aangepast.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI PEDISPA COMPACT

Gharieni PediSpa Compact

Met onze PediSpa-modellen kunt u niet alleen perfect professioneel werken, maar het voetbad zorgt ook voor een bijzondere wellness-ervaring. Deze behandelstoelen bieden namelijk buitengewoon aangenaam zitcomfort. De meest compacte PediSpa is de vast op de vloer geïnstalleerde PediSpa Compact met geïntegreerde wateraanvoer en -afvoer en een uittrekbare handdouche. Zodra de zitting naar voren wordt geschoven dekt de basis het voetbad af. Bovendien is het opstapje aan de voorkant uittrekbaar. Antislip, zodat klanten comfortabel en veilig kunnen gaan zitten en weer kunnen ‘uitstappen”. Bovendien is de PediSpa Compact met twee armleuningvarianten leverbaar: standaard met lage armleuningen of als optie met hoge armleuningen, die allemaal van een geïntegreerd inklapbaar plateau kunnen worden voorzien.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI PEDISPA CURVE

Gharieni PediSpa Curve

Dit PediSpa-model overtuigt door het dynamische, chique design en de hoogwaardige afwerking. Het in hoogte verstelbare voetdeel en het kantel- en afneembare hoofddeel verlichten het werk en zijn gemakkelijk te onderhouden. De PediSpa Curve is van de meest hoogwaardige materialen gemaakt en is een echte highlight voor elke spa, zowel in de ‘Basic’- als de ‘Comfort’-variant. Met zijn opties zoals een stoelverwarming, de ‘Pipeless’ voetmassage en automatisch vullen voldoet de PediSpa Curve Comfort aan de allerhoogste eisen van uw klanten voor buitengewone behandelingen.

GHARIENI LIBRA EDGE

De nieuwe Hydrospa generatie.

De nieuwe Libra Edge van Gharieni bevestigd onze positie als trendsetter in de Wellness- en Spawereld. Met dit baanbrekend design creëert deze behandelbank een geheel nieuwe ervaring voor klanten gelegen op een een verwarmde behandeltafel die in hoogte en lengte volledig verstelbaar is. De geïntegreerde state-of-the-art-technologie zorgt voor een unieke choreografie van watertemperaturen en druk die programmeerbaar zijn op een touchscreen. Afhankelijk van de behoeften van de cliënt zijn er vooraf ingestelde waterchoreografieën voor een gebalanceerd, stimulerend of ontspannend gevoel.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI LIBRA WET TABLE

 • basis van Corian®
 • ligvlak met lucht- of waterkusseen
 • elektronisch hoogte- en kantelverstelling
 • geïntegreerde 4-punts-waterafvoer voor optimale afvoer, ook in gekantelde stand
 • internationale voltages beschikbaar

GHARIENI WASH POINT HAIR SWING

Gharieni Hair Swing Hydrospa Collection
 • keramische wasbak met kantelmechanisme om haren te wassen
 • 360° rondom te draaien
 • mengkraan met één hendel met keramische afdichting
 • handdouche met slangdoorvoer en doucheslang in het zwart, 100 cm /140 cm lang
 • kleur van de voet: RAL9007
 • kleur wasbak: zwart
 • internationale voltages beschikbaar

GHARIENI MLR WET

Exclusieve Aqua Sensation-/Outdoor-bank. Deze bank is gemaakt van waterbestendige materialen. Het ligvlak heeft hoogte- en kantelverstelling en een waterdichte bekleding. Verder heeft de bank een geïntegreerde accu zodat deze niet afhankelijk is van stroomvoorzieningen.

Beste design

Onze HydroSpa Collection, kenmerkend door zijn geweldig design, versterkt het aanbod van elke spa. Met moderne standaarden en het beste vakmanschap creëren we tijdloze stukken.

Corian® basis

Corian®, het minerale materaal van DuPont, maakt van creatieve visies werkelijkheid. Het duurzame en onderhoudsvriendelijke materiaal imponeert door zijn steenachtige, maar toch zeer huidvriendelijke gevoel.

Beste bijstukken voor een simpele gebruikservaring

Bij onze HydroSpa Collection worden uitsluitend de modernste armaturen van gerenommeerde fabrikanten als Dornbracht en Kohler gebruikt. Eenvoudige bediening, sterk design en de hoogste functionaliteit bieden de beste gebruikservaring.