Speciale banken

High-End apparatuur voor de ultieme wellness-ervaring.

GHARIENI MLX iDOME (STATIC of ELECTRIC)

Langgolvende infraroodstralen stimuleren de stofwisseling en zetten het lichaam daarmee aan tot transpireren. Van dit effect kan binnen de uitschuifbare warmtekoepel van de MLX Dôme gericht gebruik gemaakt worden. Bovendien creëert de infraroodstraling aangename warmte waardoor de klant zich prettiger voelt.

De MLX Dôme is niet alleen als infraroodsauna te gebruiken, maar is ook zeer geschikt voor gezichtsbehandelingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het in hoogte verstelbare ligvlak waarmee de klant op de perfecte werkhoogte kan worden geplaatst.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI CELLISS

Gharieni CELLISS is een innovatief instrument om de lichaamscontouren te verbeteren en cellulite te lijf te gaan.
CELLISS is gebaseerd op de gepatenteerde TSS-technologie. TSS, staat voor Total Slimming System, een niet-invasieve behandeling die door middel van zuigen en kloppen tegelijkertijd de dijen, heupen en de billen of buik behandelt (afhankelijk van de positie waarin de client zich bevindt).
Het TSS vormt het DNA van de Gharieni CELLISS. Met een sequentie van niet-invasieve zuigende en kloppende bewegingen, waarvan de intensiteit en de snelheid kunnen worden aangepast, werken 96 zuigers (elk 3 cm) in op het vet- en spierweefsel van billen, buik of heupen. De CELLISS-software bestuurt dit unieke proces.

  • Anti-cellulitis behandeling
  • Gelijktijdige behandeling van verschillende zones
  • Gepersonaliseerde behandelingen
  • Niet afhankelijk van operator
  • Niet-invasief
  • Eenvoudig te bedienen
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI MLX voor WellMassage5D

Tot nu kende u alleen massages waarbij de klanten plat moesten liggen. Met WellMassage4D is dat nu volledig anders! We hebben deze signature-treatment samen met Jean-Guy de Gabriac, CEO van de Belgische massage- en spa-specialist Tip Touch International, speciaal voor de MLX wellnessbank gecreëerd.

In dit unieke behandelconcept komen high-tech & hightouch bijeen en leiden ze tot high-impact. Met de innovatieve mix van strelingen, drukmassage, glijdende massagegrepen, mobilisatie en meridiaanstimulatie in combinatie met acht geprogrammeerde bankstanden maakt de WellMassage4D een bijzondere lichaamsbehandeling voor langdurige diepe ontspanning mogelijk.

U leert dit innovatieve behandelingsconcept aan tijdens onze WellMassage4D-training, waarbij ook de acht speciale standen van de bank zorgvuldig uitgelegd en vastgelegd worden.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI MLX QUARTZ (rond of vierkant)

Psammo-concept

Spa table MLX Quartz

Geïnspireerd door de oude rituelen van de Egyptenaren, verheft de MLX Quarz uw spa tot een ongeëvenaarde ervaring voor de klanten. Het warme alfa-kwartszand omhult het lichaam en bootst  een dag op het strand na. Kwartsmineralen zorgen ook voor een helende energie. De inversie zwaartekracht versterkt bovendien de voordelen van de behandeling en vermindert de impact op de specialist. Ongeacht of u de MLX Quarz Round of Square kies: u verwent uw klanten heerlijk met deze natuurlijke wellness-treatment en tegelijkertijd kunt u genieten van even wat vrije tijd tussendoor.

De Gharieni MLX Quarz behandeltafel is nu beschikbaar met het Dynamic flow systeem, om de massage en de treatment te verbeteren voor een werkelijk unieke ervaring. Luchtkamers, verborgen in de wellnessbank, zijn voorgeprogrammeerd om het warme zand in een aangename beweging te brengen zodat gasten een kalmerende rugmassages ervaren, lymfatische circulatie kunnen activeren, spieren laten ontspannen en het hele lichaam kunnen stimuleren, zelfs zonder dat er een specialist aanwezig is. Een unieke en originele ontspannende ervaring voor gast en specialist.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

GHARIENI WELNAMIS

Of het nu gaat om klassieke gelaats- of lichaamsbehandelingen „op het land“ of ontspannende SPA-toepassingen „op het water“, de MLW Amphibia combineert beide: het aqua-kussen en het vaste kussen maken allerlei behandelingen mogelijk, ook de nieuwste trends. De vier motoren bieden veelzijdige verstelmogelijkheden van de hoogte, het rug-, bovenbeen- en beendeel. De instaphoogte is 54 cm. Met de memory-functie kunt u gemakkelijk behandelposities opslaan en naar keuze weer oproepen. Het hoofddeel kan met een gasveer 30° omhoog en omlaag worden gekanteld en de armleuningen kunnen met behulp van een gasveer traploos omlaag worden gezet: ideaal voor rugbehandelingen!

GHARIENI MLX LIMBER

De multifunctionele behandeltafel.

Gharieni spa table MLX Limber

Door zijn vele verstelmogelijkheden maakt de MLX Limber unieke flexibiliteit mogelijk om uw behandelingen een extra dimensie mee te geven.

Met de MLX-Limber serie introduceert Gharieni de volgende generatie wellnessbanken. De verbazingwekkende flexibiliteit biedt een verscheidenheid aan posities (zittend, halfliggend, hoofd naar beneden) om aan al uw behoeften te voldoen. Aanpasbaar voor standaard massage behandelingen tot meer uitgebreide of gespecialiseerde behandelingen, de “Limber Flex” biedt een oneindig aantal aanpassingsmogelijkheden, evenals een aangepaste toppositie. Onze exclusieve gepatenteerde armsteunen die omlaag kunnen bewogen worden zijn nog nooit eerder vertoond, dit maakt de Limber een multifunctionele wellnessbank met ongeëvenaarde flexibiliteit.

GHARIENI MLW TRANSFORM

Sofa en behandeltafel gecombineerd.

Gharieni spa table MLW transform

De MLW Transform verleent het begrip ‘wellnessbank’ een geheel nieuwe lading, want deze chique zitbank is in een handomdraai in een massagebank om te toveren.

De massagebank met zijn netstroomonafhankelijke accu en uittrekbare kabel is natuurlijk in hoogte verstelbaar en is te verwarmen om de wellnesservaring nog wat meer cachet te geven. Voor een optimaal ligcomfort zijn bovendien de hoogte en kanteling van het hoofddeel te verstellen.

Als men meer zitruimte nodig heeft, kunnen de drie kussens tegen de rugleuning van de zitbank worden weggenomen. De hoogwaardige, elegante kunstleren bekleding van het kussen is in verschillende decors en kleuren leverbaar. Voor een echt individuele look is de bank naar wens met leer of met een (door de klant te bepalen) overtrekstof uit te voeren

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden