Gharieni kwaliteit – MADE IN GERMANY

Om de merkaanduiding ‘Made by Gharieni’ tot zijn recht te laten komen geldt bij ons het devies “kwaliteit zonder compromissen”. Hierbij hoort ook een gegarandeerde kwaliteit, aangezien dit klanten zowel transparantie als zekerheid biedt.

Om duidelijke feiten over onze productie te kunnen geven en om aan te tonen dat maatschappelijke verantwoordelijkheid en consumentenbelang bij ons van grote waarde zijn hebben we een uitgebreide certificeringsprocedure laten uitvoeren door TÜV NORD, die sinds begin 2012 officieel is: volgens de testcriteria van TÜV NORD mogen onze producten op het gebied van behandelstoelen en behandeltorens worden voorzien van het predicaat ‘Made in Germany’!

Kwaliteitsmanagement volgens ISO 13485

Natuurlijk staan ook onze productie en management onder voortdurende kwaliteitscontrole. Het omvangrijke kwaliteitsmanagement van de bedrijfsprocessen bestaat al meer dan tien jaar en omvat certificering volgens ISO 13485. Dit garandeert voor u als klant zowel productiekwaliteit als uitstekende service, een combinatie die elders moeilijk te vinden is!

Dit valt binnen de wet en dient om de naleving van de Europese Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42 / EEG aan te tonen.

null

ISO 13485:2016

ISO 13485: 2016 garandeert een alomvattend kwaliteitsmanagement voor het ontwerpen en ontwikkelen van medische producten.

null

Certified proof of origin

TÜV NORD CERT Standard A75-S018 ‘Certified proof of origin’.
Dit certificaat richt zich op onze behandelstoelen en behandeltorens

null

Alle Gharieni behandelstoelen en behandeltorens zijn ‘Made in Germany’

null

Alleen goed opgeleid personeel is in staat om onze hoge kwaliteitsnormen toe te passen.

null

Alleen materiaal van de hoogste kwaliteit wordt verwerkt in onze productie in Moers, Duitsland.