GHARIENI WELLMASSAGE5D

Het innovatieve behandelingsconcept van de volgende generatie

GHARIENI WELLMASSAGE5D

Het innovatieve behandelingsconcept van de volgende generatie

Gharieni Wellmassage4D wellness concept

Award-winnend behandelconcept in 5D-Motion

Met WellMassage5D verlegt Gharieni de grenzen van de behandeling. Als u bij het woord massage nog steeds aan een vlakke tafel denkt, dan gelooft u misschien ook nog dat de aarde plat is!

Wellmassage5D creëert een compleet nieuwe ervaring van wellnessmassage. Met acht speciaal voorgeprogrammeerde posities en de speciaal ontwikkelde Signature Treatment, blaast deze nieuwe methode een frisse wind in de wellnessbranche. Wellmassage5D, ontwikkeld door het team van de Gharieni Group, is een behandeling voor het hele lichaam. Een ervaring die uw klanten nooit meer zullen vergeten.
Gharieni Wellmassage4D wellness concept

Winnaar Innovations-Award 2016

WellMassage5D viel drie keer in de prijzen. Het Deutsche Wellness Verband en de European Spa Association hebben Wellmassage5D de Innovation Award toegekend. Spa & Wellness México gaven WellMassage5D de Product Award.

Sterk USP voor uw Spa

Wellmassage5D is een absolute topper in de spa-wereld. Bied uw gasten deze uitzonderlijke behandeling aan en onderscheid u hiermee van uw concurrenten.

High-Tech meets High-Touch

Solide kennis en innovatie staan garant voor “HIGH TECH, HIGH TOUCH & HIGH INTENTIONS”. Uw gasten zullen na elke behandeling de vooruitgang voelen, en uw behandelaar zullen minder last hebben van belasting van de rug.

Wellmassage5D kan als behandeling van 50 min of 80 min behandeling in twee versies worden uitgevoerd:
“RELAX” – De diep ontspannende werking van dit programma laat uw klanten de stress van alledag vergeten.
“DEEP” – De focus van dit programma ligt op het aanvullend losmaken van door stress gespannen, pijnlijke spieren

click image to open pdf

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Geen buikligging nodig

U kunt gemakkelijk van Wellmassage5D genieten in rugligging. Dit maakt een probleemloze behandeling mogelijk voor bijvoorbeeld. zwangere vrouwen of cliënten met overgewicht.

Ergonomisch werk

Gesofisticeerde workflows en geoptimaliseerde ligposities vermijden onnodige stress bij de cliënt en maken ergonomisch werken voor de behandelaar mogelijk.

TRAINING WELLMASSAGE5D

Bied een onverslaanbaar USP voor uw spa

Leer de Wellmassage5D-techniek met uw team. Wellmassage5D biedt een onderscheidend USP als behandeling van 50 of 80 minuten.

Een gemiddelde training, afhankelijk van het aantal deelnemers, duurt tussen de 2 en 4 dagen en is bedoeld voor behandelaars en masseurs van (dag-)spa’s of studio’s die gebruik maken van een Gharieni MLX behandeltafel, omdat het Wellmassage5D programma exact is afgestemd op de multifunctionele positiebesturing.

Prijzen en verdere informatie op aanvraag.

Twee programma's - Twee intensiteiten

Wellmassage5D is verkrijgbaar in verschillende versies.

50 min. of 80 min. als “Relax” of “Deep” massage.

Geoptimaliseerde ligpositie

Dankzij de goed doordachte workflows en de geoptimaliseerde ligposities worden onnodige belastingen voor de therapeut vermeden.

GHARIENI MLX (WM5D)

Alleen de high-tech wellnessbank MLX voldoet aan de uitgebreide vraag naar speciale posities van de WM5D. Ondanks de lage instaphoogte van 57 cm zijn onze designers erin geslaagd een opbergruimte onder de tafel te integreren. Zo kunnen bijvoorbeeld de afneembare armleuningen, hoezen of andere accessoires binnen handbereik worden opgeborgen. Uiterlijk en functionaliteit van de MLX kunnen naar wens van de klant worden samengesteld.
De WellMassage5D in 8 stappen
(Beweeg de muis over de afbeelding voor meer info)
null

Positie 1

In eerste instantie gaat de klant in de klassieke massagepositie liggen om ‘te landen’ en te wennen aan de symfonie van aanrakingen die gaat volgen.

null

Positie 2

Doordat de rug 40° omhoog wordt geplaatst en de benen licht gebogen zijn, wordt de wervelkolom minder belast. Tegelijkertijd zijn hoofd, nek en de schouderzone ontspannen. Deze behandelaar kan nu een drukmassage uitvoeren zonder al te veel kracht te hoeven uitoefenen.

null

Positie 3

De knieën behouden dezelfde stand, terwijl de rug naar 10° omlaag bewogen wordt. Daardoor kan de behandelaar de handen, armen en schouderbladen van de klant, diens onderrug en de voorkant van het bovenlijf tot aan de taille behandelen, zonder de eigen rug overmatig te belasten.

null

Positie 4

De rug blijft in dezelfde positie, maar de hoek van de knieën verandert. Daardoor verplaatst het gewicht van het bovenbeen zich naar de heupen en ontspannen de spieren in de bovenbenen zich. Deze spieren zijn nu met duidelijk minder kracht effectief te behandelen.

null

Positie 5

Het onderbeen en de voeten worden hoger dan borsthoogte geplaatst. Dit maakt het mogelijk de voetreflexzones te masseren.

null

Positie 6

De benen worden een trap hoger en de rug wordt iets lager gepositioneerd. Dit ondersteunt de retourstroom van veneus bloed en lymfe vanuit de lagere lichaamsdelen.

null

Positie 7

Het hoger leggen van de rug en lager leggen van de benen bereidt de klant zacht voor op het einde van de behandeling en prikkelt de bloedsomloop.

null

Positie 8

De klant blijft nog een paar minuten volledig ontspannen zitten en kan vervolgens comfortabel van de bank opstaan.