Gharieni MLX Limber – Multifunctionaliteit voor onbeperkte behandelingsmogelijkheden

Gharieni spa table MLX Limber

Ultra flexibel

Met de MLX Limber serie heeft Gharieni een begin gemaakt met de volgende generatie behandeltafels. Ongelooflijk flexibel, hij werkt in vele posities. Met zijn drie modellen biedt de Limber de juiste tafel voor elke behoefte: van klassieke massagebehandeling tot speciale behandelingen.

De “Limber Flex”, de ster onder de drie Limber-versies, biedt een oneindig aantal instelmogelijkheden. Deze instelling is mogelijk door de gepatenteerde armleuningparen, die aan beide zijden kunnen worden neergelaten. De MLX Limber is aan beide zijden te gebruiken en wordt zo een multifunctioneel toestel met een ongeëvenaarde flexibiliteit, dat nieuwe dimensies van behandelingen mogelijk maakt,

De MLX Limber Versies

Gharieni spa table MLX Limber

De ultra flexibele: Limber Flex

De Limber flex is uitgerust met volledig verstelbare arm- en hoofdsteunen aan beide uiteinden van de behandeltafel. Dit maakt een grotere mobiliteit en reikwijdte van de therapeut mogelijk.

Gharieni spa table MLX Limber

De podoloog: Limber Pro

De Limber Pro is uitgerust met volledig verstelbare arm- en hoofdsteunen. De voetsteun kan volledig schuin staan zodat de voeten in een pedicurepositie kunnen staan.

Gharieni spa table MLX Limber

De klassieke: Limber Classic

De Limber Classic is uitgerust met volledig verstelbare arm- en hoofdsteunen, waardoor hij ideaal is als dubbel massage-/gezichtsbed. Een verwijderbaar gezichtskussen maakt een frontale rugligging voor massages mogelijk.