OPTIES VOOR GHARIENI BEKLEDING

Voor de meeste van onze behandelstoelen bieden wij een groot aantal accessoires en opties voor bekleding. Speciale Airbacks of ingebouwde verwarmers zorgen voor de beste wellness-ervaringen voor uw klanten.

 

ELEKTRISCHE TRIPLE-AIRBACK®

Veel van onze wellnessbanken en enkele van onze behandelstoelen kunnen van een elektrisch gestuurde Triple-Airback® worden voorzien. Dit  lendenondersteuningssysteem is verdeeld in drie afzonderlijk aan te sturen zones en past het kussen in het lageruggedeelte perfect aan de fysieke behoeften van uw klanten aan. Met name bij langere behandelingen of bij mensen met rugklachten is de Airback® een zeer gewaardeerde optie.

SMART-THERMO

Het intelligente Smart-Thermo verwarmingssysteem is in het stoelkussen geïntegreerd en werkt met moderne microprocessortechnologie. Om het ligvlak zo snel mogelijk op een aangename temperatuur te brengen, werkt het verwarmingssysteem tijdens de opstartfase op vol vermogen, totdat de beveiliging de verwarming na een vooraf ingestelde tijd automatisch uitschakelt.

VIBRO-WELLNESS

Vibro-wellness is een aangenaam vibratiemassagesysteem. Zes of tien vibratiemotoren in het kussen kunnen individueel en met verschillende intensiteit via de handbediening bestuurd worden. De vibraties hebben een ontspannende werking op de schouder- (rugdeel), zitvlak- en kuitzones.

(MULTI-) COLOR BEKLEDING

 

Onze behandelbedden SPL, LR, SLR en alle bedden met XP-stoffering bieden de mogelijkheid om uit onze verschillende trendkleuren twee of drie kleuren te kiezen en hiervan een multi-color-bekleding te maken.

GEBORDUURD LOGO

 

Bij banken of stoelen met dit symbool kunt u uw logo in het kussen of de neksteun laten inwerken. Alleen mogelijk bij kunstleren kussens.