OPTIES VOOR GHARIENI ONDERSTEL EN HANDELING

ROTONDE-DRAAIFUNCTIE

 

De rotondefunctie maakt het mogelijk behandelstoelen in totaal 330° naar rechts of naar links te draaien. Dankzij deze rotatie kan de klant eenvoudig in de ideale behandelpositie worden geplaatst. Met een hendel aan de zijkant kunt u de stoel op de gewenste stand stellen en deze stand ook weer opheffen. Bij onze Hydraulic-modellen is 360° rotatie mogelijk. De rotondefunctie is hier om technische redenen een standaard element.

COLOR-BASIS

 

Gekleurde behuizing tot drie verschillende varianten mogelijk: wit, grijs of in titaan afwerking. Kleurkeuze afhankelijk van model

SPECIALE LAK OP DE METALEN ONDERDELEN

 

Bij verschillende modellen is speciale lak op de metalen onderdelen in RAL-kleuren mogelijk. De kleuren zwartbruin, wit en titaan (RAL 9007) zijn in de prijs van de bank of stoel inbegrepen.

WIELEN

 

Behandelstoelen kunnen van geremde wielen worden voorzien. Zo is de stoel gemakkelijk te verplaatsen.

In plaats van het mechanische wielmechanisme zijn voor verschillende wellnessbanken ook elektrisch uitschuifbare wielen leverbaar. Deze worden via de handbediening van de bank bestuurd. Dat wil zeggen: via knoppen bediende mobiliteit – het gemak dient de mens!

VOETBEDIENING

 

Afhankelijk van het stoel- of bankmodel kunnen voetbedieningen met verschillende functies worden toegepast. Met de memory-voetbediening kunnen bijv. bij de MO1, MLW F1 en SPL alle motoren en alle memory-posities geprogrammeerd en opgeroepen worden. Bij modellen als de MLW of MLK kunnen de basisfuncties met een voetbediening worden aangestuurd.

IR-HANDBEDIENING

Voor banken of stoelen met dit symbool is er een draadloze infrarood afstandsbediening leverbaar. Daarmee kunnen de verschillende standen ook vanaf afstand worden opgeroepen; de functies komen overeen met die van de bedrade handbediening.