OPTIES VOOR GHARIENI WELLNESSBANKEN

OPBERGRUIMTE

Twee schappen aan de zijkant in wit of wengé. Hiermee ligt uw apparatuur altijd binnen handbereik.

(Art. 495Z02)

KLAPTAFEL

De tafel wordt omhoog geklapt om ruimte te besparen na gebruik en blijft op zijn plaats met onzichtbare magneten.
(Art.495Z01)

HOUDER ZIJDELINGSE HANDBEDIENING

Bevestigd aan elke kant. Maakt de bevestiging van een handbediening aan de rechter- of linkerkant van het bed mogelijk. Kan ook worden gebruikt voor de latere aansluiting van voetbediening.
(Art. 495Z03)

AFNEEMBAAR VOETGEDEELTE

Perfect voor alle voetbehandelingen. Deze optie maakt van uw bank een echte allrounder. Door het uitneembare voetgedeelte te verwijderen, wordt de toegang tot de volledige voetzone vergemakkelijkt.

AYURVEDA-KUSSEN

 

Het transparante Ayurveda-kussen is uitermate geschikt voor oliebehandelingen. Het kussen is voorzien van een afvoer waardoor de olie zonder knoeien kan weglopen. Door de opblaasbare zijrand kan het volledige kussen na gebruik compact worden opgeborgen. (Art. 49050)

PU-BESCHERMHOES

Met deze praktische hoes van robuust PU-materiaal staat niets uw speciale behandeling nog in de weg. Met deze hoes is het kussen altijd perfect beschermd bij massages met olie, pakkingen etc. De hoes is voorzien van een elastiek om verschuivingen tegen te gaan en is tot op een temperatuur van 90°C te wassen. Leverbaar in kleuren wit, choco of crème. 
(Art. 49051)

VOETBESCHERMHOES

Om het voeteneinde te beschermen bieden wij voor alle banken en behandelstoelen een bijpassende beschermhoes van robuust, transparant kunststof aan. Deze is met klittenband veilig aan het kussen vast te zetten. (Art. 49052)

HOEZEN

 

Met de op maat gemaakte hoezen is uw wellnessbank altijd optimaal beschermd tegen alle soorten vuil. Door het hoogwaardige badstofmateriaal kan de hoes in de machine worden gewassen op 60°C. Onze hoezen zijn in de kleuren wit, taupe, choco en antraciet leverbaar. Het is raadzaam tegelijk met de aanschaf van uw bank ook de bijpassende hoes te bestellen.

GELKUSSENS VOOR NEUSGATEN

 

Met dit gelkussen voorkomt u onprettige drukplekken in het gezicht. Bovendien heeft de gelvloeistof een aangenaam koelend effect. Het transparante gelkussen is met een of twee lussen en een drukknoop veilig aan onze banken te bevestigen.(Art. 45010V2)

GEZICHTHOUDER HANDDOEKEN

Extra zachte wegwerphanddoek met gleuf om de bekleding van de hoofdsteunen te beschermen, bijzonder praktisch en hygiënisch. Aanbevolen voor alle hoofdsteunen met een gezichtssteun.
(Art. 45300)

MULTIMEDIA-GELUIDSYSTEM (MMS)

 

De ultieme geluidservaring voor uw stoel! Met de ingebouwde aansluiting beschikt u over een moderne interface tussen veel spelers en uw wellness-stoel of -bank. Met de in de stoel ingebouwde luidsprekers ontspannen klanten zich op hun persoonlijke lievelingsmuziek. Met een druk op de knop geeft u het geluid weer via het hoofddeel of via de luidsprekers in de behandelruimte. Aansluitmogelijkheden: Bluetooth, SD-kaart, USB, AUX en Iphone.