OPTIES VOOR GHARIENI HOOFDSTEUNEN

XL-VERBREDING

Dit geraffineerde alternatief voor traditionele hoofdsteunen maakt een individuele aanpassing aan elke klant mogelijk: U hoeft alleen maar de standaardhoofdsteun te verwijderen en de XL-verbreding ervoor in de plaats aan te brengen. Zo kunt u zowel smalle als brede mensen ergonomisch optimaal behandelen. Natuurlijk is de XL-verbreding ook verstelbaar door hem simpelweg uit te trekken. 

MULTIFUNCTIONELE BEVESTIGING VOOR AFNEEMBARE HOOFDSTEUN

HOORNVORMIGE HOOFDSTEUN

Deze hoofdsteun van zacht, afwasbaar polyurethaan is optimaal voor beauty-behandelingen omdat de hals, nek en schouders helemaal vrij liggen en zo comfortabel te behandelen zijn. Tegelijkertijd wordt het hoofd van de klant aangenaam stabiel gefixeerd. Ook ideaal voor permanent- make-up en voetverzorging/podologie!

U-VORMIGE HOOFDSTEUN

 

Met een zacht, met afwasbaar kunstleer bekleed kussen. Beide hoofdsteunen kunnen alleen maar in combinatie met de multifunctionele houder worden gebruikt. Ideaal bij rugmassages!

DENTALAX NEKSTEUN

 

De Dentalax ondersteunt de positie van de nek en helpt zo het hoofd te stabiliseren. Zo ligt men prettiger op de bank en worden de nekwervels ontlast. Wij adviseren de Dentalax neksteun voor al onze behandelbanken en -stoelen als optimale aanvulling voor optimaal ligcomfort en een meer ergonomische behandeling. De Dentalax is in een kleur die past bij de kussenkleur van de bank leverbaar.

AUDIO-RELAX-HOOFDSTEUN

In de hoofdsteun geïntegreerde luidsprekers garanderen een aangename, ontspannende geluidsbeleving en optimaal comfort. De meegeleverde MP3-speler wordt aan de buitenkant van het kussen aangebracht, zodat hij te allen tijde gemakkelijk te bedienen is. Er is al ca. 50 minuten rechtenvrije ontspannende muziek op opgenomen. U kunt via de USB-aansluiting natuurlijk ook zelf muziek op de speler zetten.