OPTIES VOOR GHARIENI BEHANDELSTOELEN

DENTALAX NEKSTEUN

 

Dit kleine hulpmiddel ondersteunt de positie van de nek en helpt zo het hoofd te stabiliseren. Zo ligt men prettiger op de bank en worden de nekwervels ontlast. Deze neksteun is de perfecte aanvulling voor optimaal ligcomfort en een meer ergonomische behandeling. De neksteun is in een kleur die past bij de kussenkleur van de bank leverbaar. (Art. 46005)

ROLHOUDER INCL. ROL PAPIER

Praktische bescherming voor uw bank of stoel biedt de als optie leverbare papierrolhouder. Deze is gemakkelijk aan de stoel te bevestigen. Telkens als dit nodig is rolt u het 50 cm brede papier af en trekt u het over het ligvlak. Na gebruik scheurt u het langs de perforatie af en dankt u het af. Opgeruimd staat netjes!

ROLBEVESTIGING

 

incl. 1 papierrol
(Art. 42064)

MANICUREBAKJE

Praktisch manicurehulpmiddel: dit opvangbakje is gemakkelijk aan de armleuningen van de meeste stoelen van Gharieni te bevestigen (uitzondering: aan weerszijden beklede en PU-armleuningen). (Art. 42020)

NEK- / KNIEROLLEN

Om een aangename positie te ondersteunen bieden wij knie- en/of nekrollen in ronde en halfronde vorm aan, elk in twee breedtes.

VOETROLLEN VOOR PEDICURESTOELEN

Als alternatief voor de standaard voetsecties zijn er nu ook voetrollen verkrijgbaar voor onze Podo banken. Door hun cilindrische vorm bieden zij een verscheidenheid aan steunmogelijkheden. De voetrollen passen op bijna al onze voetverzorgingsbanken (niet op PLS). (Art. 47000)

OPVANGSYSTEEM AFVAL

In plaats van het uitschuifbare voetdeel wordt hier het opvangsysteem gemonteerd. Dit kan op elk moment worden verwijderd en worden vervangen door het voetdeel. Zeer hygiënisch, nuttig en tijdbesparend, vooral bij natte behandelingen, incl. 40 afvalzakjes.

ARMLEUNING VOOR BLOEDAFNAME (VOOR LR, SLR & SLR MD)

Deze praktische, afneembare armleuning is geschikt voor de stoelmodellen LR, SLR, SLR M. Via een kogelgewricht is het steunvlak in alle richtingen te draaien en te kantelen. De armsteun kan naar buiten en naar binnen worden gedraaid en is met behulp van een gasveer in de hoogte te verstellen. (Art. 42063)

VOETSTEUN (VOOR PLS, SLXP en SLS)

 

De praktische verchroomde voetsteun beschermt de kunststofkappen van de basis tegen mechanische slijtage en vuil bij behandelingen aan het hoofd.

Oro® REINIGER VOOR KUNSTLEER

Reinigt en onderhoudt kussens en andere kunstleren oppervlakken. Door gelijktijdig gebruik van Oro® kunstleer-reiniger en de speciale spons die bij de set wordt geleverd, kunnen vuil en vlekken die moeilijk te verwijderen zijn, toch snel en grondig worden verwijderd.
(Art. 79444)