Zand en Zee Signatuur Behandeling

2 EXPERTEN.     1 SAMENWERKING.     ONEINDIG MOOIE SPA & WELLNESS MOMENTEN.

Gharieni Groep en VOYA bundelen hun krachten

Twee leiders in de Spa & Wellness industrie komen samen om de wereld een unieke en bepalende mix van gespecialiseerde behandelingen aan te bieden die uitzonderlijke resultaten leveren en tegelijkertijd zorgen voor een complete kalmte en sereniteit over lichaam & geest.

Gharieni & VOYA zijn samengekomen om 3 gespecialiseerde behandelingen te ontwikkelen die het hele lichaam omvatten. Gebruikmakend van de verbazingwekkende voordelen van de Psammotherapie (Hot Sand Therapy) – om de voordelen van de VOYA
Biologische Zeewiertherapieën. In combinatie met elkaar helpt de warmte, het omhullende en cocoonende effect van het zand om het spierweefsel te kalmeren en te verzachten voor ultiem comfort. De gespecialiseerde massagebewegingen en toepassingen van warme handgeoogste zeewierproducten worden geïntensiveerd. Het ultieme genot is een intensieve maar delicate ervaring voor het hele lichaam.

Click image to open pdf

DE BEHANDELINGEN

Massage

Zand & Zee

Laat u volledig opgaan in een bed van warm kwartszand terwijl uw therapeut gebruik maakt van gespecialiseerde massagebewegingen met drukpunten, Balinese en Hawaïaanse technieken om de spieren te rekken en te ontspannen zodat alle tekenen van stress en spanning wegsmelten. Gedurende de massage zal de warme mix van kwarts en Perzisch zout het lichaam helpen door de warme cocooning en contouren ervoor te zorgen dat elk gebied volledig wordt ondersteund en rust krijgt.

Wrap & Gezichtsbehandeling

Sereniteit van de zee

Terwijl u omhuld wordt door een mengsel van warme kwarts en Perzisch zout die uw lichaam zachtjes masseren om de lymfedrainage en het evenwicht van het lichaam te bevorderen, wordt u omhuld door warme laminaria bladeren om de effecten van de detox te versterken. En om te harmoniseren met de drainage van het lichaam zal uw therapeut het gezicht revitaliseren met luxe scrubs en maskers, aangevuld met een toxine drainage digitaaldruk massage. U wordt van top tot teen en van binnen tot buiten gerevitaliseerd.

Massage, Wrap & Gezichtsbehandeling

Schatten van de Oceaan

Laat al uw zintuigen ontwaken bij dit complete pakket van top tot teen welzijn. Gebruikmakend van de helende eigenschappen van kwarts en Perzisch zout om de lichaamscontouren te ondersteunen tijdens de behandeling en om fysieke ontspanning, lymfedrainage en lichaamsbalans te bevorderen. Naast de uitzonderlijke voordelen van het gebruik van VOYA biologisch handgeoogst zeewier om verder te helpen ontgiften, ontstekingen te verminderen en de huid te verjongen. Deze combinatie zal uw geest kalmeren, uw lichaam zal zich volledig uitgerust voelen, verlost van pijntjes en pijntjes en verfrist.

GHARIENI QUARTZ

  • Geïnspireerd door oude rituelen
  • Helende energie van warme minerale kwarts – Stimuleert de doorbloeding, wat bijdraagt aan een gezondere huid en lichaam.
  • Contouren – Warme kwarts cocons en wiegen het lichaam, het verstrekken van ultieme comfort.
  • Inversie zwaartekracht inbegrepen
  • Verhoog inkomsten – Sterke USP voor uw spa en hoge ROI

VOYA ZEEWIER

Wild, met de hand geoogst zeewier van de westkust van Ierland. Van zee tot huid behouden we de unieke zuiverheid van het zeewier.

Zeewater en bloedplasma hebben bijna identieke samenstelling = Perfecte oplossing voor het lichaam

Wetenschappelijk bewezen dat het de 5 sterkste antioxidanten bevat voor huidbescherming, de productie van Collageen 1 verhoogt en het hydratatieniveau verhoogt

De vitaminen en mineralen in zeewier helpen de tekenen van veroudering te verminderen, kalmeren en verzachten, ontgiften, herstellen en versterken.

Belangrijkste voordelen

Duurzaamheid
Het kwarts is lokaal afkomstig van het hoofdkantoor van Gharieni. Ook het houten bed is gemaakt van lokaal hout en een lokale fabricage. Het zeewier dat in alle VOYA-producten wordt gebruikt, wordt met de hand geoogst aan de westkust van Ierland. Dit zorgt ervoor dat het binnen 8-12 maanden volledig kan hergroeien. Door met de hand te oogsten wordt er geen schade toegebracht aan de zeebodem en wordt ook de bescherming van eventuele wilde dieren gewaarborgd.

Frequenties in het Lichaam
Onze lichaamscellen zitten van nature tussen 62-68 Hz. Wanneer dit daalt door stress, vervuiling, slechte voeding en bewegingsgewoonten zullen vele problemen en ziektes hun plaats vinden. Door gebruik te maken van verschillende frequenties – klankschalen, essentiële oliën, kwarts kunnen we onze frequentie opvoeren om een gezonder evenwicht te behouden. Dit kan zowel een zintuiglijke balans zijn als door toepassing. Tegelijkertijd werken we via ons limbisch systeem om onze emotionele gemoedstoestand in balans te brengen. Deze worden beïnvloed door het gebruik van zowel het kwartsbed als de VOYA producten.

Zout 
In het kwartsmengsel hebben we Perzisch blauw zout – dit heeft een gecombineerd effect op het lichaam van het stimuleren van de anti vrije radicalen werking, het verminderen van spanning, het stimuleren van het immuunsysteem en ook het metabolisme. In het zout zitten negatieve ionen die het niveau van Serotonine verhogen – beter bekend als de geluksfactor. Het zeewier zal ook het natuurlijke afweersysteem van de huid versterken tegen het schadelijke effect van vrije radicalen, het immuunsysteem stimuleren en de stofwisseling stimuleren.

Collageen
Zeewier zit boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen die de verbinding tussen de opperhuid en de huid kunnen passeren. Hier hebben ze de mogelijkheid om collageen 1 op natuurlijke wijze te stimuleren, wat het anti-verouderingsmechanisme van de huid versterkt. Wanneer dit gecombineerd wordt met de beweging van de kwarts wordt het effect op het collageen verhoogd om verder te profiteren van de versterking van de fascia’s die op termijn de beweging helpen. Het creëren van een beter persoonlijk welzijn.

Detoxificatie
Zowel zeewier als kwarts bevorderen de lymfatische doorstroming in het lichaam en helpen bij het wegspoelen van gifstoffen.

Anti-inflammatoire
Kwarts heeft het vermogen om zelfgenezing in het lichaam en de huid te bevorderen. Zeewier heeft een kalmerend en verzachtend effect op de huid. Het helpt om de natuurlijke afweer van de huid te versterken.

Mineralen
Het kwartsbed heeft gespecialiseerde warmtemethoden die de poriën op een dieper niveau openen waardoor vitaminen en mineralen uit het zeewier verder kunnen worden geabsorbeerd. Deze betere absorptie zorgt voor intensievere resultaten

Slaap
De combinatie van kwarts en zeewier zorgt voor een meer natuurlijke, diepere slaap. Het zorgt ervoor dat zowel het lichaam als de geest uitgerust en ontspannen zijn. Het resultaat is een betere genezing, gemakkelijker bewegen en meer energie.

Gharieni wordt al bijna 30 jaar erkend als wereldleider in het leveren van behandeltafels en apparatuur van hoge kwaliteit aan de Spa-, Schoonheids- en Wellness-industrie. Een bedrijf dat in eerste instantie werd opgericht voor medische apparatuur, is aanzienlijk geëvolueerd naar het integreren van hoogwaardig design met unieke functionaliteit voor alle soorten apparatuur en meubilair.

Gharieni is aanwezig in meer dan 100 landen en is te vinden in luxe hotels, spa’s en resorts. Gharieni biedt een breed scala aan originele concepten, functies en ontwerpen die ruimschoots zijn geaccrediteerd en beloond voor hun innovatie en onderscheidende aanpak.

Vanaf 2012 is Gharieni begonnen met het ontwikkelen van wellnessconcepten waarbij apparatuur wordt geïntegreerd in protocollen. Het MLX
Quartz bed was direct een succes en werd aangekondigd als een trendsettende beweging die tot op de dag van vandaag razend populair is.

VOYA is een reis die begon in 1912 toen de eerste zeewierbaden werden geopend in Strandhill, Co. Sligo, Ierland. Zeewierbaden zijn een 300 jaar oude traditie en de enige inheemse therapie van Ierland. VOYA opende een zeewierbad spa in Strandhill in 2000 en is vandaag een van de drukst bezochte badhuizen in Ierland.

VOYA is trots op haar authentieke erfgoed en de handmatige oogst van zeewier uit het frisse water van de Atlantische kust. VOYA is nu een meervoudig bekroond lifestylemerk met gecertificeerde biologische huidverzorging, een verzorgende ethos en een menselijke en tastbare relatie met het belangrijkste ingrediënt – zeewier.

VOYA is te vinden in 37 landen, verspreid over 6 continenten. Wij zijn een wereldwijde aanbieder van luxe retail, spa producten en behandelingen.