Gharieni is ‘brand official 2022’ van Forbes Travel Guide

Voor het vierde jaar op rij is Gharieni Group geselecteerd als de “Official Spa & Wellness Technologies and Equipment Brand” voor de wereldwijd erkende Forbes Travel Guide.

Forbes Travel Guide is het enige onafhankelijke wereldwijde beoordelingssysteem voor luxe hotels, restaurants en spa’s. FTG selecteert elk jaar een aantal gerenommeerde fabrikanten uit verschillende sectoren die de kernwaarden van FTG belichamen en voldoen aan de hoge normen voor kwaliteit, design en innovatie in product en service.

Deze grote erkenning door Forbes Travel Guide onderstreept de inspanningen van de Gharieni Group om haar klanten een gedenkwaardige en meeslepende behandelingservaring te bieden, evenals een uitstekende service, superieur comfort en design van wereldklasse.

OVER FORBES TRAVEL GUIDE

Forbes Travel Guide is het enige onafhankelijke, wereldwijde beoordelingssysteem voor luxe hotels, restaurants en spa’s. Gestart als Mobil Travel Guide in 1958, creëerde het bedrijf het eerste Five-Star rating systeem in de Verenigde Staten. Vandaag de dag reizen de incognito inspecteurs van Forbes Travel Guide de wereld rond en evalueren zij eigendommen op basis van tot wel 900 strenge, objectieve normen. De jaarlijkse Star Ratings, beoordelingen en dagelijkse reisverhalen van het bedrijf helpen veeleisende reizigers bij het selecteren van de beste luxe ervaringen ter wereld.

Lees meer over Forbes Travel Guide: www.forbestravelguide.com

Het trainingscentrum by Gharieni opent haar deuren bij Beauty Cube in Almere, Nederland.
Duurzaamheid en sociaal engagement bij Gharieni