Gharieni is voor de derde keer op rij FTG Brand Official

Voor het derde jaar op rij – De Gharieni Groep is geselecteerd als een Forbes Travel Guide Brand Official

Moers, Duitsland: Voor het derde jaar op rij is de Gharieni Group gekozen als de Official Spa & Wellness Equipment Manufacturer voor Forbes Travel Guide, de wereldwijde autoriteit op het gebied van luxereizen. Geselecteerd om de beste producten en diensten in de luxe horeca te vertegenwoordigen, belichaamt Gharieni de kernwaarden en de strenge kwaliteitsnormen die worden geëist door FTG, het enige onafhankelijke, wereldwijde beoordelingssysteem voor luxe hotels, restaurants en spa’s.

Sammy Gharieni, CEO en oprichter van de Gharieni Group zegt: “Deze geweldige erkenning door Forbes Travel Guide versterkt onze toewijding aan het leveren van uitmuntende service, superieur comfort en onberispelijk design aan onze partners in de hotel- en resortcategorie.  Vanaf het eerste ontwerpconcept tot de installatie van de apparatuur, streeft Gharieni ernaar om een gedenkwaardige en impactvolle behandelingservaring te leveren aan de gast en de aanbieder door het integreren van multisensoriële componenten en volledige aanpassingsmogelijkheden.  Deze erkenning door Forbes Travel Guide zal alleen maar ons doel versterken in het verstrekken van de grootst mogelijke aandacht voor ontwerpdetails en differentiatie in onze apparatuur en inrichting.”

OVER FORBES TRAVEL GUIDE

Forbes Travel Guide is het enige onafhankelijke, wereldwijde beoordelingssysteem voor luxe hotels, restaurants en spa’s. Gestart als Mobil Travel Guide in 1958, creëerde het bedrijf het eerste Five-Star rating systeem in de Verenigde Staten. Vandaag de dag reizen de incognito inspecteurs van Forbes Travel Guide de wereld rond en evalueren zij eigendommen op basis van tot wel 900 strenge, objectieve normen. De jaarlijkse Star Ratings, beoordelingen en dagelijkse reisverhalen van het bedrijf helpen veeleisende reizigers bij het selecteren van de beste luxe ervaringen ter wereld.

Lees meer over Forbes Travel Guide: www.forbestravelguide.com

MLX i³Dome wins Product Award
Verified wellness – A new scientific study of Gharieni beds