Gharieni Groep stelt relaxbedden ter beschikking van medisch personeel in Belgisch ziekenhuis

In deze moeilijke tijden gaat onze dankbaarheid en waardering uit naar de mensen die in de medische sector werken als arts, verpleger of assistent. Als bedrijf dat actief is op het gebied van wellness en medische zorg, hebben wij erover nagedacht hoe wij met onze producten kunnen helpen, ook al zijn wij geen experts op het gebied van intensive care apparatuur.
Naast de vraag naar goede medische zorg, zien wij in de ziekenhuizen en verpleeghuizen een zwaar overbelaste staf die onze aandacht verdient. En voor ons was dit een punt om mee te beginnen.

We kozen voor het Virga Jessa ziekenhuis in de belgische stad Hasselt dat op dit moment meer dan 100 Covid-19 patiënten te verzorgen heeft, om het medisch personeel te ondersteunen om in een zeer korte tijd de best mogelijke ontspanning te krijgen om hun batterijen weer op te laden. Daarom boden we ons Gharieni Spa.Wave systeem aan, evenals verschillende RLX ligstoelen voor de ontspanningsruimte van het personeel in het ziekenhuis, wat op dankbare reacties kon rekenen.

Tijdens de paasvakantie heeft Gharieni BeNeLux de spa tafels en loungers geleverd aan de Virga Jessa Campus en ze zijn klaar voor gebruik.
Wij wensen het voltallige personeel van het Virga Jesseziekenhuis en alle andere helpers over de hele wereld een goede gezondheid en sterkte toe.
Blijf sterk, gezond en wel!

Gharieni Welnamis boosts creativity for artist at the Forbes Travel Guide Event
Gharieni produces Face masks