Gharieni Welnamis stimuleert creativiteit voor artiest op Forbes Travel Guide Event

Nadat we in februari hadden deelgenomen aan het Verified – The Forbes Travel Guide Event in Las Vegas, ontvingen we een brief van Eric, een kunstenaar die door een ander bedrijf was geboekt om een live schilderij te maken op de show. Hij heeft onze Spa apparatuur voor de eerste keer ervaren.
Dit is een echte ervaring, niemand van ons marketing personeel heeft zijn handen op deze tekst gelegd. Hartelijk dank aan Eric. We waarderen dit echt!

“Om deel uit te maken van de Verified, de Forbes Travel Guide Luxury Summit was echt een eer. Ik was ingehuurd om Woobamboo te vertegenwoordigen, een eco-vriendelijk mondverzorgingsbedrijf. Ons idee was om een beschilderd onderwater tafereel met plastic afval te creëren dat ik gedurende de tweedaagse top zou omtoveren in een prachtige, ongerepte omgeving.

Idealiter zou ik schilderen terwijl de gasten rondliepen om de verschillende merken te ervaren die door Forbes werden erkend en iedereen zou te zien krijgen hoe het schilderij zich ontwikkelde. Tijdens de eerste dag van de top moest ik eigenlijk mijn tempo vertragen omdat de gasten nog steeds aankwamen en er weinig interactie was.
Mijn angst was dat ik het schilderij zou afmaken en niemand zou weten wat er was gebeurd, dus schilderde ik alleen de plastic zak in het midden in de zeeschildpad, die het middelpunt van het hele ontwerp zou worden.

Op de tweede dag was er veel meer volk en ik was blij dat ik verder kon werken; maar ‘s morgens was er een pauze voor het symposium, wat betekende dat alle gasten weg waren voor een presentatie. Op dat moment had ik nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid schilderwerk te doen, maar geen publiek.

Ik besloot rond te snuffelen bij de andere FTG merkfunctionarissen in de zaal. Dit is wanneer ik de Gharieni Groep vond.
Ik geniet van massagetherapie, dus ik stond open voor de ervaring en het leek me een geweldige manier om te ontspannen en me klaar te maken voor de namiddag.

Mijn eerste ervaring was de kwarts tafel. Ik heb al veel therapeutische massages gehad, maar nog nooit zoiets als dit. Ik was letterlijk gewikkeld in een grote deken op een bed van verwarmde kwarts korrels. Het was bijna alsof ik als een klein kind werd ingestopt en de therapeut drukte de warme korrels rond mijn lichaam… het was een totaal unieke ervaring.
Eenmaal vastgemaakt, werden er een reeks meditatietoonbellen op mijn lichaam geplaatst om mijn ademhaling en geest te centreren.

Hierna was ik helemaal tot rust gekomen en klaar om de rest van de dag door te brengen, maar toen werd ik uitgenodigd om een ervaring te beleven die ik nu ken als het Welnami Systeem. Ik voelde me al helemaal verfrist en vernieuwd, dus waarom niet nog een laag behandeling ervaren?
De tafel zelf is een voorgevormde ligstoel met een laag waterkussens om eventuele druk of spanning te verlichten. Daarna kreeg ik een koptelefoon op die zachte oceaangeluiden speelde, gecombineerd met voorbijgaande melodieën. Op dit punt was mijn lichaam volledig ontspannen en mijn geest was leeg (wat achteraf verrassend is als je bedenkt dat ik me midden in een enorme ruimte met verkopers bevond). Ik liet mijn geest verder afdrijven, niet slapen, maar wegglijden terwijl ik luisterde naar de oceaangeluiden en me begon te herinneren waar ik was en wat ik hier te doen had. Ik begon mijn onderwater schilderij te visualiseren.
Ik dacht aan alle zeedieren die ik moest schilderen en kreeg het gevoel dat ik zelf in mijn schilderij zat. Ik weet dat het gek klinkt, maar ik ben een beeldend kunstenaar en veel van wat ik in mijn hoofd afbeeld voordat het op het doek komt.

Ik had nog veel werk te doen, maar terwijl ik daar in de Welnamis lag, gefixeerd op de omgevingsgolven, was ik in staat om me duidelijk te concentreren op elk stukje van het schilderij in mijn hoofd en zag ik het voltooid worden. Toen ik klaar was, opende ik mijn ogen en zei tegen Andreas (Blum) dat ik klaar was om te schilderen. Hij had geen idee waar ik het over had, dus nodigde ik hem uit om een kijkje te komen nemen.

Ik ben een professional en heel goed in wat ik doe, maar dit was geen kunstbeurs of vakbeurs, dit was Forbes Verified Summit. Er was een onderliggende druk voor mij om op het hoogste niveau te presteren; om een vlekkeloos schilderij te maken dat weergeeft wat we als samenleving kunnen doen als we ervoor kiezen om na te denken over duurzaamheid en hoe we ons milieu beïnvloeden. Ik weet niet of ik dit zo goed had kunnen bereiken als ik zonder de Gharieni ervaring heb gedaan.”

Met vriendelijke groet,
Eric Riemenschneider

Contact Eric:

Als afgestudeerde aan het Ringling College of Art & Design in Sarasota, Florida, heeft Eric Riemenschneider de afgelopen 20 jaar professioneel werk gemaakt. Zijn werk voor bedrijven en particulieren varieert van logo en concept ontwerp tot grote olieverfschilderijen en muurschilderingen. Riemenschneider’s uitgebreide kennis van digitale en traditionele media stelt hem in staat klanten effectief te helpen hun ideeën te visualiseren, van idee tot voltooiing. Hij is momenteel bezig met de voltooiing van een aantal grootschalige muurschilderingen in verschillende bekende resorts in de VS.

Web: www.ArtofEric.com
Instagram: @eriemen

Gharieni presents illuminated Plexi Shield
Gharieni provides relaxation beds for medical staff