De nieuwe Gharieni MLW NEO

“MLW NEO” is de naam van de nieuwe spa tafel van Gharieni en zoals de naam al doet vermoeden, zijn er een heleboel nieuwe dingen hier. De MLW NEO is de verdere ontwikkeling van de MLW Classic en vervangt de topseller in het portfolio van het bedrijf.

Vooral de bediening van de nieuwe spa tafel is een nieuwe mijlpaal in de productontwikkeling van Gharieni. De handschakelaar, voorzien van de nieuwste Gharieni dubbelklik-technologie, laat zich intuïtief bedienen en kan net als de voetschakelaar aan beide zijden van het behandelbed worden aangesloten.

Dit zorgt voor veel meer flexibiliteit in de bediening en kan individueel worden ingesteld volgens de behoeften van de therapeuten. Dankzij de gemakkelijk toegankelijke aansluitingen kunnen de hand- en voetschakelaar indien nodig op elk moment achteraf worden gemonteerd.

Ook het geïntegreerde verwarmingssysteem van de bekleding wordt via de eenvoudig te bedienen hand- of voetschakelaar aangestuurd.

Om een optimale veiligheid te garanderen, beschikt de spa-tafel over een automatische vergrendelingsfunctie die na 30 minuten wordt geactiveerd.

De nieuwe MLW NEO is te herkennen aan de horizontale strepen op het onderstel, in tegenstelling tot de golven van de MLW Classic.

Net als de MLW Classic is de MLW NEO verkrijgbaar met standaard bekleding en als NEO SOFT ook met extra zachte bekleding.

Verified wellness – A new scientific study of Gharieni beds
Vote for Gharieni