Gharieni presenteert verlicht Plexi schild

De verlichte Gharieni Plexi afscherming is de perfecte oplossing om aan alle strenge hygiëne eisen te voldoen tijdens het werken aan gezichtsbehandelingen.

De thermogevormde en ergonomische Gharieni Plexi afscherming kan eenvoudig worden bevestigd aan het metalen frame onder de hoofdsteun van alle Gharieni spa tafels series MLW en MO1. De directe verbinding met het frame zorgt voor maximale beenruimte voor de therapeut tijdens het werken aan het hoofdgedeelte.

Bovendien maakt de directe verbinding met het frame een extra hoogte-instelling overbodig, omdat het schild zich automatisch aanpast aan de hoogte van de spa tafel. Ook de diepte (afstand tussen hoofdsteun en Plexi-scherm) is instelbaar.

Als het schild niet wordt gebruikt, kan het eenvoudig worden losgemaakt en opgeborgen, zodat het geen ruimte verspilt in uw behandelruimte.

Optioneel kan het Gharieni Plexi schild geleverd worden met ingebouwde LED verlichting, welke volledig in het plexiglas is geïntegreerd. Op deze manier is het gehele Plexi scherm, incl. de LED verlichting, eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.

De Plexi shield set bestaat uit het Plexiglas schild, twee rails en bevestigingsmateriaal voor eenvoudige montage.

 

Voor bestellingen of meer info neem contact met ons op:

export@www.gharieni.nl

Tel: +49 (0) 2841 – 88300 50

Vote for Gharieni
Gharieni Welnamis boosts creativity for artist at the Forbes Travel Guide Event